nlc.hu
Sztárok

Magony Szilvi a lombikprogramról

Magony Szilvi a lombikprogram legnehezebb pillanatairól mesélt

Magony Szilvia kisírta magát a sikertelen lombikok után és próbált előre nézni.

Magony Szilvia sokáig titokban tartotta a terhességét, két hónappal ezelőtt beszélt róla először az nlc-nek. Akkor elárulta, három lombik után jött össze a baba, ezért nem szerették volna nyilvánosságra hozni már a várandósság elején. Márciusban megszületett a szépségkirálynő kisbabája, aki a Márk Milán nevet kapta. Most a Fókuszban mesélt a sikertelen lombikokról és az ezzel járó mélypontokról. 

Magony Szilvi elárulta, többször kellett újrakezdenie, és sokáig azt hitte, 34-35 évesen sokkal nehezebb az ismerkedés, hiszen a férfiak fele megijed, mert ennyi idősen egy nő mindig komoly kapcsolatot keres. Mint mondja, szerencsés volt, mert a párja is családot szeretett volna. 

„Sokáig nem sikerült, aztán lombikprogramon vettünk részt, amelyekből a harmadik volt sikeres. Nagyon örülünk, hogy sikerült, gyakorlatilag hoztuk a statisztikai számokat. (…) Racionális típus vagyok és amikor ott tartottunk, hogy 37 évesen nem jött össze természetesen, akkor már utána kell menni. Úgy voltunk vele, hogy lehet, összejönne 3-4 év múlva, de akkor már késő. Ezt rossz kimondani, de így van. (…) Amikor eldöntöttük, hogy a lombikot választjuk, rá 3 évre jött össze. Ha valaki azt mondja, hogy a lombikprogramnak nincsenek nehéz pillanatai, az hazudik. Vannak ilyen pontok és az is igaz, ha nem sikerül, akkor nálam az egy rossz nap. Kisírtam magam, másnap felkeltem és próbáltam előre nézni”

– emlékezett vissza Magony Szilvia. Elárulta, az injekciótól félt a legjobban, de idővel rájött, hogy ettől sem kell félnie, és hogy a nők sokkal többet kibírnak, mint az előzetesen gondolják. 

Sztárok és a lombikprogram: 

magony szilvi

Magony Szilvi (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top