nlc.hu
Sztárok

Magony Szilvi a gyerekvárásról és a lombikról

Magony Szilvi először mutatja meg a pocakját: „Három lombik után jött össze a baba!”

A szépségkirálynő eddig titokban tartotta terhességét, csak a szűk család és baráti köre tudta, hogy kisbabát vár. Magony Szilvi a nlc-nek elárulta, hogyan készül az anyaságra és miért kellett ennyire óvatosnak lennie.

Már csak egy hónap és világra hozza első gyerekét az egykori szépségkirálynő. „El sem hiszem, hogy nemsokára a karjaimban tarthatom a kisfiamat, akit a párommal nagyon várunk” – mondja Magony Szilvi. Az egykori Miss Balaton és Miss Turism World Hungary szépségkirálynője boldogabb nem is lehetne, hiszen régóta szeretett volna családot alapítani. 

„Sajnos nem ment minden olyan nagyon egyszerűen, úgyhogy még most is nehéz elhinni, hogy teljesül a vágyunk és szülők leszünk. Két év sikertelen próbálkozás után végül szakemberek segítségét kértük, ám ez sem ment elsőre, a harmadik lombik program után lett pozitív a terhességi teszt. Nagyon örültünk, és amikor a kilencedik hetes vizsgálaton kiderült, hogy hármas ikrek várakoznak a pocakomban szinte sokkot kaptunk (nevet). Pár nap kellett, mire felocsúdtunk a hír hallatán és persze elkezdtünk nagycsaládban gondolkozni. A következő ultrahangon viszont kiderült, hogy „csak” egy baba szeretett volna maradni a háromból. Nem volt könnyű időszak vizsgálatok tömkelege, és persze addig nem dőlhettünk hátra, nem tervezgethettünk, amíg meg nem lett minden olyan eredmény, amely kizárt minden jelenleg ismert magzati rendellenességet a kisbabánknál. Ezért is vártunk sokáig azzal, hogy elmondjuk az ismerőseinknek a baba érkezését. Mi is csak reménykedtünk abban, hogy minden rendben lesz és vártuk, mit tartogat számunkra az élet. Azóta már megnyugodtunk, már valóban elhisszük, hogy ez a kis pocaklakó, tényleg elszánt és valóban jönni akar, s elkezdtük mi is élvezni az utolsó heteket.”

Íme az első nyilvános kismamafotók Magony Szilviről: 

Nemsokára édesanya lesz a szépségkirálynő (Fotó: Komáromi Adrienn)
Megnézem
Összes kép (3)

Összességében Szilvinek nagyon jó terhessége volt, alig voltak rosszullétei és nyolc hónap alatt csupán tizenegy kiló pluszt szedett fel. „Nem változtattam az étkezési szokásaimon, nem ettem és nem is eszem kettő helyett. Figyelek a reggeli és a déli étkezésekre, este pedig mértékkel nyitogatom a hűtőt, bár őszintén szólva ez régen is így volt, így sok minden nem változott. Folyamatosan mozgok, régen futottam, a babavárás alatt pedig rendszeresen gyalogolok és igazodva a jelenlegi helyzethez, online kismamatornára is járok, Tamás Debóra gyógytornász ebben nagy segítségemre van!”

A szépségkirálynő idén tölti a negyvenet, de úgy érzi, nem késett le semmiről. „Anyukám és köztem huszonhárom év van, és nagyon jó ez a kicsi korkülönbség. Amikor elmúltam 23, azt hittem harmincévesen már nekem is lesz kettő vagy három gyerekem. Olyankor az ember még elhiszi, hogy minden úgy lesz ahogy azt eltervezi. Aztán előfordul, hogy az élet mindezt felülírja, és jön az újratervezés, ami korántsem könnyű…”

De utólag örülök, hogy minden úgy alakult, ahogy. Sokáig vártunk erre a babára, de most már nem bánom, hogy ennyi idősen jött össze, mert sokkal tapasztaltabb vagyok, mint huszonévesen. Arról persze nem mondtam le, hogy legyen még gyerekünk, egyszer megálmodtam, hogy két kisfiam lesz, így még az is lehet, hogy ez az álmom teljesül majd – persze egy kislánynak is nagyon örülnék…”

Megnézem
Összes kép (2)

Szilvi és párja, Tamás az utolsó pillanatra hagyta a vásárlást, de nem bánták meg. „Egy fantasztikus helyen szereztük be a babakelengyét. Több órán keresztül válogattunk, mire mindent összeszedtünk. Én az a fajta nő vagyok, aki nem szeret húsz percnél többet vásárolni, ezért még anyukám is elkísért minket, hogy segítsen a bútorok és a holmik kiválasztásában, hogy picit hatékonyabbak lehessünk. Sőt, nagyon szerencsések vagyunk, mert egy nagyon felkészült fiatal eladófiú, Ádám is hatalmas segítség volt, mindent megmutatott és elmagyarázott. Mindez szerintem nagyon-nagyon fontos, hiszen gyakorlatilag zöldfülűen, 0 tapasztalattal mentünk oda… s persze rengeteg kérdéssel. Most már szinte minden megvan, fehér bútorokat választottunk és a kék-szürke szín dominál szinte mindenben. Most már csak várakozunk és várjuk a mi kis angyalunk érkezését. Apás szülést tervezünk, bízom és hiszek abban, hogy minden rendben lesz!”

Magony Szilvi fehér bútort választott születendő kisfiának(Fotó: Magony Szilvi)

Magony Szilvi fehér bútort választott születendő kisfiának
(Fotó: Magony Szilvi)

Várandós sztárok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top