Béres Anett szerint ha valaki hűtlen volt, újra meg fogja tenni

S.D.V. | 2023. Október 02.
A reality-szereplő korábban az akkori a kapcsolata válságba kerülése miatt vett részt egy ayahuasca-szeánszon.

Béres Anett egy frissen vele készült interjúban elárulta, hogy az exe, akivel hét évig járt együtt, megcsalta őt másokkal. A Mokka adásában elmondta, hogy ma már örül, hogy nemrég derült ki ez a dolog, mert a sokktól a kórház traumatológiájáról egyből a pszichiátriára került volna.

„Most már lelkileg egyáltalán nem érint. Érdekes egy dolog ez, mert a volt párom végig azt mondta, bizonygatta nekem, hogy én vagyok az első nő az életében, akit nem csalt meg. Én nem kérdeztem, de ő végig ezt sulykolta belém. Viszont azt elmondta, hogy az előző párját többszáz nővel megcsalta, és milyen jó, hogy én vagyok, akit nem tud” – nyilatkozta Anett, aki szerint megvannak a jelei annak, ha egy férfi hűtlenkedik a párkapcsolatában. Levonta a konklúziókat, érzéseiről a kamerák előtt mesélt.

„Valójában a tanulság az, hogy az emberek nem változnak meg. A nőknek üzenem, tanácsolom, hogyha valaki most szingli és ismerkedik valakivel, aki azt mondja, hogy igen, ő megcsalta a volt párját, akkor őt is meg fogja, és a következőt is. Ha valaki azt mondja például, hogy bántotta az előző párját, mert »kiharcolta«, akkor őt is és a következőt is bántani fogja” – mondta a reality-szereplő.

Béres Anett (Fotó: Instagram)

Exit mobile version