Sztárszakítások, ahol az apának ítélték a gyereket

nlc | 2023. Október 06.
Bár még Hollywoodban is ritka, hogy egy válás során az apának ítéljék a teljes gyerekfelügyeletet, azért vannak rá példák.

Hacsak nincs valami olyan tényező, ami alkalmatlanná tenné őket – például mentális zavar –, a jog a legtöbbször az édesanyák részére dönt a gyermekelhelyezési perekben. Ennek ellenére még a sztárvilágban is akadnak olyan kivételek, amikor valamiért másképp döntött a bíróság és az édesapáknak ítélte meg a teljes felügyeletet, míg az anyukák csak láthatási jogot kaphattak. Mutatjuk, a szóban forgó apákat!

Ahol az apának ítélték a gyereket

2008-as válásuk során a bíróság nem Britney Spears, hanem Kevin Federline számára ítélt kizárólagos felügyeletet két fiuk felett. Az énekesnő így sokáig csak felügyelet mellett láthatta Sean Prestont és Jayden Jamest. (Fotó: Profimedia)

Ahol az apának ítélték a gyereket

2000-ben Eminem javára döntött a bíróság, így lánya, Hailie – aki azóta már csodaszép nővé cseperedett – a rapper mellett nőtt fel. Édesanyja, Kimberly Scott Mathers akkor láthatta, amikor a városban tartózkodott. (Fotó: Profimedia)

Ahol az apának ítélték a gyereket

Zoe Krawitz 11 éves volt, amikor hivatalosan az édesapjához kellett költöznie, ugyanis Lenny Kravitz elnyerte a gyerekfelügyelet jogát Lisa Bonet színésznőtől. Zoe csak a nyári szüneteket tölthette az édesanyjánál, míg nagykorú nem lett. (Fotó: Profimedia)

Ahol az apának ítélték a gyereket

2013-ban Usher teljes felügyeleti jogot kapott két fia, Usher Raymond V és Naviyd felett. Exfelesége, Tameka megtámadta a határozatot, de később sem járt sikerrel, fellebbezését elutasították. (Fotó: Profimedia)

Ahol az apának ítélték a gyereket

Ludacris 2020-ban nyerte el akkor 13 hónapos kislánya, Cai Bella felett a teljes felügyeletet a kicsi édesanyjával, Tamika Fullerrel szemben. (Fotó: Profimedia)

 

Exit mobile version