Tóth Vera szerint testvére, Tóth Gabi fellépése világszenzáció volt

S.D.V. | 2023. Október 10.
A két testvér az élet minden területén támogatja egymást.

Október 9-én a Papp László Arénában lépett fel az Il Volo olasz popera trió, akik Tóth Gabival is előadtak egy dalt. Az énekesnő elképesztően hálás volt a felkérésért, mint korábban elmondta, megtiszteltetés számára, hogy az olasz trió vele szeretett volna együtt dolgozni. A koncert után az előadó testvére, Tóth Vera is kinyilvánította a véleményét a közösségi oldalán. Vera jelen volt a helyszínen, sőt, megosztott egy felvételt is a közös produkcióról. Állítása szerint a közönség biztatta, hogy menjen előrébb az előadás során, hogy minél jobb pozícióból vegye fel a húgát. Kattints ide a felvételért! 

Tóth Gabi és Tóth Vera (Fotó: Szabó Lilla)

„Hát hallgattam rájuk, és mentem, ahova kell, ja, és amit hallottam, az világszenzáció. A fiúk körbefonták tesómat és biztos támaszt adtak neki, hogy ne izguljon annyira, hisz nincs mitől. Hát tényleg nem volt mitől, mert amit nyújtott, az tényleg a világ minden színpadán megállja a helyét. Szép csapatmunka volt minimális próbával, és nagyon büszke vagyok rá, hogy megtanulta az olasz szöveget és magabiztosan ki mert állni velük erre a gyönyörű dalra” – olvasható a híresség bejegyzésében.

Tóth Gabi ahol teheti, üzen 

Az énekesnő szombaton sokatmondó ruhában volt látható a Sztárban Sztár leszek!-ben. A vasárnapi adásban szintén így tett, ahol a dekoltázsán található nagyobbacska, arany kígyófej sokak érdeklődését felkeltette. Till Attilának így válaszolt arra a kérdésére, hogy ennek mi a jelentése?

„Ez egy kígyó, nagyon sok kígyó volt itt mostanában az életünkben, mindenhol ott vannak, de megszelídítettem. Nem tudom, miért félnek tőle, erőt ad”mondta az énekesnő. 

Exit mobile version