Ezek minden idők legcikibb sztártetkói

nlc | 2023. Október 17.
Mindannyian hoztunk már olyan döntést az életünkben, amit megbántunk. De talán még az sem volt olyan ciki, mint amilyenek a következő sztártetkók.

Nem véletlenül szokták mondani, hogy többször gondold át, milyen tetkót szeretnél, mert ha nem vagy teljesen odáig a mintáért, könnyen megbánhatod. És akkor már nehéz lesz visszacsinálni. Persze vannak hibák, amiket nagyjából ki lehet utólag is javítani, viszont sokat kifejezetten macerás. Ilyenkor jön az, hogy együtt kell élned egy most már kínos döntéssel. De valószínűleg sosem leszel olyan ciki helyzetben, mint az alábbi sztárok, akik egy egész világ előtt égtek be a tetoválásaikkal.

ed sheeran nlc

Ed Sheeran Galway Girl helyett Galwy Grillt tetováltatott magára a számhoz tartozó klip forgatásán. (Fotó: Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP, Youtube/Ed Sheeran)

orlando bloom nlc

Orlando Bloom a fia nevét tetováltatta magára morzekóddal. Azonban a tetkója nem Flynn-t mutat (mint ahogy azt szerette volna), hanem Frynn-t. A színésznek vissza kellett menni, hogy kijavítsák a hibát. (Fotó: Profimedia)

ashley greene nlc

A Twilight színésznője, Ashley Greene a Twitterre posztolta büszkén a lábára varrt mintát. Hamar leapadt a lelkesedése, amikor beszóltak neki, hogy a „lifes a dance”-kifejezésben a life szó után kimaradt egy aposztróf. (Fotó:Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP, Twitter/@AshleyMGreene)

danny trejo nlc

Salma Hayek mesélte el a Graham Norton Show-ban annak történetét, hogy Danny Trejo a börtönben magára tetováltatta az akkor még ismeretlen színésznő arcképét. Mi nem vagyunk meggyőződve a hasonlóságról, de azért elég fura helyzet... (Fotó: Profimedia)

ariana grande nlc (1)

Ariana Grandénak igazi kanosszajárást jelentett ez a japán tetoválás. A 7 Rings dalcím helyett grillsütőt jelentett a tetkó. Aztán visszament, kijavították, és függőlegesen olvasva, megkapta a kívánt eredményt. Vízszintesen viszont még mindig rossz: japán BBQ ujj-at jelent. (Fotó: VALERIE MACON / AFP, Instagram/@arianagrande)

cara delevingne nlc

Cara Delevingne az olasz dormiveglia szót tetováltatta magára, melynek félálom a jelentése. A szó alá odaírták a definícióját, csakhogy az éberség (waking) szó helyett a járást (walking) sikerült felvarrni. (Fotó: Instagram/@matteonangeroni)

dave bautista nlc

Egy újabb sztár, aki magára tetováltatott egy másik hírességet. Dave Bautista egy olyan mintát szeretett volna a combjára, ami azt üzeni, hogy ő egy „úriember huligán” egy férfival, aki ezt reprezentálja. Azt már csak később tudta meg, hogy a férfi egészen konkrétan Cillian Murphy karaktere, Tommy Shelby a Peaky Blindersből... (Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP, Instagram/@davebautista)

ben affleck nlc

Ben Affleck elképesztően sok savazást kapott, amikor kiderült, hogy ilyen óriási háttetoválása van, ami ráadásul nem is a legjobb minőségű. Kitaláltad volna, ha nem mondjuk, hogy ez egy felszálló főnix? (Fotó: Profimedia)

via és via

Exit mobile version