Cinthya Dictatort ájulásig verték a nyílt utcán

S.D.V. | 2023. Október 17.
A történtek miatt később jogosítványt szerzett, hogy autóval közlekedhessen.

Döbbenetes eseményről számolt be Cinthya Dictator Kadarkai Endre YouTube-műsorában. A fotóművészt tinédzserként a nyílt után támadta meg egy banda, akik súlyosan bántalmazták is a fiatal lányt. Bár az eset a nyílt utcán történt, senki sem sietett Cinthya védelmére. A történethez hozzátartozik, hogy a művész 14-15 éves korában regisztrált a MySpace-re, ami miatt hamar ismertté vált, szerinte az atrocitás emiatt is érhette. 

„Tizenhat évesen engem megvertek Újpesten. Az utcán, szombat délután egy órakor. Emiatt nagyon kis koromtól kezdve kialakult bennem, hogy féltem. Csak azért bántalmaztak, mert feltűnően néztem ki. Egy és három óra között az Újpest-központi aluljáróban beszóltak, utánam jöttek és a villamosmegállóban ájulásig vertek. Úgy, hogy ezt húsz ember nézte végig ott, és senki nem segített” – emlékezett vissza Cinthya Dictator. Bár a szülei kérték, hogy változtasson a stílusán, ő inkább csak sapkát húzott, és jogosítványt csinált, hogy autóval közlekedjen a városban.

Gombos Cintia Mercédesz (Cinthya Dictator) (Fotó: Trenka Attila)

Mi van most az influenszer-fotós magánéletével?

Cinthya Dictator kezét tavaly szeptemberben kérte meg barátja, Molnár Tamás zenész. A fiatal lány a Glamour magazinnak elmondta, hogyan áll a jövőbeli feleség szerepéhez.

„Ha a feleség szerepkörre gondolok, akkor azonnal a felnőtt létre asszociálok; a stabilitásra, a kiszámíthatóságra, az otthon megteremtésére. Meg persze anyukám is eszembe jut, aki teljesen feláldozta magát a családjáért, mindig mi vagyunk számára az elsők. Tomival mi is felépítettünk egy közös otthont, de mégsem tartom magunkat klasszikus értelemben vett házaspárnak, úgy érzem, mi mások vagyunk. Ez valószínűleg az én korlátoltságom miatt van inkább. A fejemben él egy olyan társadalom által felépített kép, amivel nem tudok azonosulni.” 

 

Exit mobile version