Így néz ki most a Big Brother Pongója, ennyit változott 20 év alatt

F.C. | 2023. November 06.
Friss felvételen Lassan Zoltán.

Súlyokat emeltek, de futópadon és különböző gépekkel is edzettek egy társaság tagjai Komlón pénteken és szombaton. 26 órán keresztül sportolt a 15 jelentkező, a legfiatalabb 14, a legidősebb pedig 60 éves volt. A céljuk egy új világrekord volt, ami sikerült is, azonban az eredmény még nem hivatalos, ugyanis a hitelesítés több millió forintba kerülne. A verseny szervezője Lassan Zoltán, azaz BB Pongó volt, akit a nézők még az ország legelső valóságshow-jából, a 20 évvel ezelőtti Big Brother-ből ismerhettek meg. 

„Én azt mondom, hogy nemcsak Magyarországon, hanem a világon nincs ilyen óriási megmérettetés, ami edzőteremben, illetőleg erőfejlesztő teremben történik” – nyilatkozta a Tényeknek az egykori reality-sztár.

BB Pongó szinte alig változott az elmúlt 20 évben:

Akkor …

BB Pongó (j) a valóságshow-ban Renátóval – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

… és most:

Pongó a komlói edzőtermében – Forrás: TV2 / Tények – videó

Az 58 éves Pongó ma már szinte csak a sporttal foglalkozik – erről még egy korábbi Tények Plusz-riportban mesélt. Az egykori BB-sztár ma már elismert személyi edző, aki a sport fontosságát igyekszik minél szélesebb körben terjeszteni. A komlói bugyiboltja ugyan még megvan, a fehérneműárusítást azonban inkább a feleségére bízza. 

Így zajlott a maratoni edzés Komlón:

Amúgy a valóságshow után szinte tragédiaként élte meg, hogy kiszavazták, de aztán hamar megrázta magát és folytatta az életét olyannyira, hogy ma már háromszoros Guinness-rekorder. Többek között 50 éves korában egy 56 órás fitneszmaratont csinált végig, azaz 2 és fél napon át edzett. 

Exit mobile version