nlc.hu
Szabadidő

BB Pongó egykor és most

Ennyit változott 20 év alatt a Big Brother Pongója, a komlói bugyiárus

Kiderült, miért fordított hátat a nyilvánosságnak a reality után.

Pongót (Lassan Zoltánt) 20 évvel ezelőtt még a Big Brotherben ismerte meg az ország. A műsor után még néhány évet eltöltött a showbizniszben, de utána szinte nyomtalanul eltűnt. A Tények Plusz utánajárt, hogyan él ma az egykori, komlói bugyiárus, mi lett vele a valóságshow óta.

BB Pongó egykor…

Pongó a Big Brother-ben - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Pongó a Big Brother[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]ben – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

 

Pongó Renátóval a valóságshow-ban - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Pongó Renátóval a valóságshowban – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

és ma

Pongó az edzőtermében - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Pongó az edzőtermében – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

 

Így néz ki ma Pongó 20 évvel a BB után - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Így néz ki ma Pongó 20 évvel a BB után – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Mint a riportból kiderül, a feleségével együtt vezetett fehérneműboltja a mai napig megvan és szinte ugyanolyan, mint 20 évvel ezelőtt volt. Az 58 éves Pongó ma már szinte csak a sporttal foglalkozik, a fehérneműárusítást inkább a feleségére bízza. Olykor azonban még mindig beáll a fehérneműs pult mögé a komlói hölgyek nagy-nagy örömére.

Az egykori BB-sztár ma már elismert személyi edző, aki a sport fontosságát igyekszek minél szélesebb körben terjeszteni. A nevéhez fűződik a fitneszmaraton elnevezésű kezdeményezés, ami egyre népszerűbb a sportolók körében.

A valóságshow után szinte tragédiaként élte meg, hogy kiszavazták, de aztán hamar megrázta magát és folytatta az életét olyannyira, hogy ma már háromszoros Guinness-rekorder. Többek között 50 éves korában egy 56 órás fitneszmaratont csinált végig, azaz 2 és fél napon át edzett. 

Ma már más szemel tekint vissza az ország első valóságshow-jára. „Különleges dolog volt Magyarországon, ez volt az első valóságshow, ami nagyon komoly nyilvánosság előtt ment. Úgy gondolom, ez adott azért valamit az embereknek. Az egyetemi professzortól kezdve a segédmunkásig mindenki nézte, és mindenki meglátta önmagát, vagy a gyerekkorát, vagy a fiatalkorát benne. (…) Különböző társadalmi csoportokból kerültünk ki, és szerintem egy nagyon érdekes dolog volt” – nyilatkozta Pongó, hozzátéve: szerinte ma már aberrált valósághow-k futnak a tévében.

Feleségével egyébként azóta is teljes harmóniában és szeretetben él, immár több mint 30 éve. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top