nlc.hu
Életmód

20 éve indult a Big Brother

20 éve indult a Big Brother: így él most Renátó és Pongó

Hihetetlen, de eltelt 20 év az első valóságshow indulása óta.

Többmilliós nézettséggel futott az ország első valóságshow-ja, a Big Brother. A műsorok azóta már meg sem közelítik azt a nézőszámot, ami akkoriban természetes volt: ehhez persze az is kellett, hogy a szereplőválogatás jól sikerüljön, ami a BB esetében így is történt. A Story magazin felkeresett két ikonikus szereplőt, Pongó és Renátó nyilatkoztak arról, milyen az életük most.

bb pongó és renátó

Pongó és Renátó a Big Brother idején (Fotó: Smagpictures)

„Jelenleg Londonban élek, de folyamatosan ingázom Spanyolország és Olaszország között. Ezenkívül hívtak már zenélni Koreába, Irakba, Japánba és számos más országba is. Egyébként sok időt töltök Magyarországon is, mivel van egy gitárduóm Mentes Norberttel, a Moby Dick szólógitárosával. A magánéletemre is igyekszem időt szakítani. Évek óta komoly párkapcsolatban élek. Még az is lehet, hogy hamarosan megállapodom, és családot alapítunk” – részletezte Renátó

Pongó a valóságshow idején már 10 éve házas volt, és azóta is együtt van a feleségével. „Biztosat nem cserélünk bizonytalanra. Bugyit ugyan már nem árulok, az a nejem reszortja, de nem panaszkodom, tényleg jól vagyunk – ismeri be Pongó, aki húsz évvel ezelőtt a tízmillió forintos főnyereményért költözött be a BB-házba. – Ugyan nem nyertem egy forintot sem, de tíz évvel később sikerült megvalósítom mindazt, amiért annak idején beköltöztem. Megnyitottam a saját konditermemet, és létrehoztam egy nonprofit közhasznú egyesületet, aminek keretén belül nemzetközi fitneszfesztiválokat, sportmaratonokat rendezünk.”

További részletek a ma megjelent Story magazinban:

Kökény Attila élete megváltozott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top