Le fog esni az állad, ha meglátod, hogy néznek ki az Így jártam anyátokkal színészei ma

nlc | 2023. November 10.
Nagykorú lett az Így jártam anyátokkal, úgyhogy úgy döntöttünk, megnézzük, hol vannak most a szereplők! Szeretted a sorozatot? Akkor ez most neked szól!

Idén 18 éve, hogy 2005-ben Ted elkezdte mesélni a gyerekeinek, hogyan járt az anyjukkal. Az őt alakító Josh Radnor emlékeztetett erre mindenkit egy Instagram-posztban. Ebben megosztott a főszereplő ötösről egy fotót, ahol még csak „kisbabák” voltak. „Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy részese lehettem egy sorozatnak, ami a mai napig rengeteg embernek ilyen sokat jelent. Akkoriban nehéz volt teljes egészében értékelni ezt, most azonban, évekkel később semmi mást nem érzek a sorozatért és a készítőiért, csak szeretetet” – írta. Zárásként pedig boldog 18. születésnapot kívánt az Így jártam anyátokkalnak.

A sorozat évfordulójának alkalmából a mi ajándékunk a rajongóknak egy galéria, amiben felidézhetjük, hogy is nézett ki Robin, Lily, Marshall, Ted és Barney. És megnézhetjük azt is, hol vannak és hogy festenek most, az Így jártam anyátokkal fináléja után 9 évvel.

így jártam anyátokkal ted nlc

Josh Radnor mint Ted Mosby (Fotó: Profimedia)

Josh Radnor nlc

Josh Radnor nem búcsúzott el a televíziózástól. A sorozat vége óta felbukkant A Grace klinikában, állandó karakter a Prime-os Vadászokban, legutóbb pedig a Fleishman bajban van című miniszériában láthattad. (Fotó: John Nacion/NurPhoto) (Photo by John Nacion / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

így jártam anyátokkal robin nlc

Cobie Smulders mint Robin Scherbatsky (Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

Cobie Smulders nlc

Cobie Smulders az Így jártam anyátokkal rajongói még Robin Scherbatskyként ismerik, de a Marvel-fanoknak ő már Maria Hill. Ez határozta meg az utóbbi majd’ egy évtizedét, de azért az Így jártam apátokkal első évadában bevállalt Robinként egy cameót. (Fotó: Jesse Grant / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

így jártam anyátokkal barney nlc

Neil Patrick Harris mint Barney Stinson (Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

Neil Patrick Harris nlc

Neil Patrick Harris volt az eredeti ötösből a másik sztár, aki szerepelt a spin-offban: ő a második évadban két rész erejéig is látható volt. Egyébként pedig mostanában láthattad őt A balszerencse áradásában, a Mátrix: Feltámadásokban, a Nicolas Cage-féle A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlyában és főszereplője volt az Újra szingli című netflixes szériának. (Fotó: Profimedia)

így jártam anyátokkal marshall nlc

Jason Segel mint Marshall Eriksen (Fotó: Profimedia)

jason segel nlc

Jason Segel Marshallből pszichológus szerepre váltott, de csak a fiktív világban: Harrison Forddal közös sorozata, a Direkt terápia az Apple Tv+ egyik legsikeresebb produkciója volt az idén.(Fotó: Rodin Eckenroth / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

így jártam anyátokkal lily nlc

Alyson Hannigan mint Lily Aldrin (Fotó: Profimedia)

Alyson Hannigan nlc

Alyson Hannigan karrierje inkább Lily megformálása előtt volt jelentős. Az Így jártam anyátokkal óta csak kisebb produkciók mellékszerepeiben tűnt fel, inkább a családjának szenteli az idejét. (Fotó: AMANDA EDWARDS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Exit mobile version