Szabadidő

9 idézet Barney Stinsontól, ami megcsinálja a napodat

Az Így jártam anyátokkal sorozat Barney Stinsonjának gondolatai két dolog, saját maga és a nők körül forognak. Ebben a sorrendben. Hozzá hasonló nincs és nem is kell, ez így van jól!

“Az én testemben, ahol a szégyenmirigy helye lenne, egy második királyságmirigy nőtt.”

Az egyetlen ember az univerzumban, akinek kifejlődött a királyságmirigye, rögtön kettő is – így már érthető, hogy miért nincs hozzá hasonló. Tegyük össze a kezünket és mondjunk hálát!

via GIPHY

“Ez olyan romantikus, hogy legszívesebben használt elemekkel teli párnahuzattal vernélek meg!”

Barney kifinomult, romantikus megnyilvánulásokban gazdag érzelemvilágáról (is) ismert. Az iménti idézet azt is tanúsítja, hogy mindezek mellett még környezetvédő is!

“Akár érdekel a sport, akár nem, egy tesót mindig érdekel a sport!”

A sporttal kapcsolatos érdeklődés a Tesó-kódex és egyben a macsóság egyik alapelve. Magyarázatot ad arra is, hogy miért alszanak el a férfiak meccsnézés közben.

“Mentális pacsi!” (mental self five)

Ezt bármikor mondhatod te is saját magadnak, amikor valami elképesztően fantasztikus dolgot mondtál és kicsattansz a büszkeségtől. Ilyenkor ki mással pacsiznál össze, mint saját magaddal?!

via GIPHY

“A tesók soha nem osztoznak a desszerten!”

Talán kijelenthetjük, hogy ez nem csak a tesóknál van így. A nők sem osztoznak szívesen, maximum úgy teszünk, miközben belül felrobbanunk.

“Minden egyes nemzetközi konfliktus alapja lényegében a szexuális feszültség.”

A diskurzus folytatása, kommentár nélkül:

Ted: “Tehát a közel-keleti válságra megoldás lenne a…”
Barney: “Gázai élvezet. Mondj még egyet!”
Ted: “Apartheid.”
Barney: “Teperd le.”

“Ha szomorú vagyok, dobom a szomorúságot, és helyette inkább király vagyok!”

A klasszikussá vált idézet jól összefoglalja a Barney Stinson-féle életfilozófiát. Néhanapján nem árt hallgatnod rá!

via GIPHY

“A Bangtoberfest az innovációról és az ötletekről szól. A Bangtoberfestnek különleges jelentése van!”

A Bangtoberfest Barney Stinston találmánya, ezért talán nem meglepő a jelentése sem: egy komoly kapcsolat utáni, szexuális partnerekben igen gazdag időszakot jelöl.

“Gondolj rám úgy, mint Yodára: de ahelyett, hogy kicsi és zöld lennék, én öltönyt viselek és fantasztikus vagyok. A tesód vagyok. Én vagyok Broda!”

Yodát túlszárnyalva Barney Stinson nem csupán egy megismételhetetlen tanító, hanem egy igazán stílusos mentor is. Priceless!

via GIPHY

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top