Sztárok

Neil Patrick Harris meztelenül pózol a Rolling Stone címlapján – fotó

Meztelen vagy lenge öltözetet viselő híres hölgyek tucatjait láthattuk már nevesebbnél nevesebb magazinok címlapján. Britney Spears többször is, de Janet Jackson és Jennifer Aniston is mosolygott már vissza alig ruhában a Rolling Stone magazin címlapjáról. Az Így jártam anyátokkal sztárja azonban történelmet írt.

A sorozat nőfaló alfa-hímjeként elhíresült Neil Patrick Harris a való életben kevésbé tud azonosulni Barney Stinson karakterével. Harris ugyanis boldog párkapcsolatban él férje oldalán, akivel két gyermeket nevelnek.

Az Így jártam anyátokkal sztárja a legendás magazin májusi számában tárulkozott ki, szó szerint: egy szál csokornyakkendőben pózol, egy kalappal takarva el férfiasságát – írja a Huffington Post.Neil Patrick Harris – Hogyan ismerte meg önmagát” – olvasható a magazin címlapján. Ezzel ő az első férfi, aki ledobta a textilt a magazin kedvéért. A népszerű sorozat sztárja nyíltan beszélt mindenről a Rolling Stone munkatársának, többek között arról is, hogy hogyan hatott karrierjére szexuális identitásának felfedése. Harris, aki jelenleg egy Broadway-színdarabban, a Hedwig and the angry inchben alakít transznemű rockzenészt – amiért Tony-díjra jelölték –, elárulta, heteroszexuális rajongói a mai napig megállítják egy pacsira Barney karaktere miatt.

fotó: Huffingtonpost/Rolling Stone
Fotó: Huffington Post / Rolling Stone

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top