6 híresség, aki csak a DNS-teszt után ismerte el a gyerekét

nlc | 2023. November 14.
Van, akik még az apasági teszt beigazolódása után is csak annyira hajlandó, hogy anyagilag támogatja a gyerekét. Egy biztos: nem ő az év apukája.

A sztárok világában elég gyakran merül fel az apasági teszt kérdésköre, ami részben annak köszönhető, hogy hírességeink magánélete nem zárt ajtók mögött zajlik. Így nyilván nem marad titokban, ha valakinek balkézről születik gyereke. A következő galériában szereplő férfiak azonban csak azután voltak hajlandóak elismerni a felelősségüket, hogy hivatalos keretek között is bizonyítva lett a vérrokonság. Persze ettől nem mindegyikük lett az év apukája, sőt! Van, aki csak anyagi támogatást nyújt, de semmilyen egyéb szerepet nem vállal a saját gyereke életében.

Sztárok, akik DNS-teszt után vállalták az apaságot

Steve Jobsnak és középiskolás szerelmének, Chris-Ann Brennannak 1978-ban született egy lánya. Jobs elutasította, hogy ő lenne az apa, de a DNS-teszt igazolta a vérrokonságot. (Fotó: Profimedia)

Sztárok, akik DNS-teszt után vállalták az apaságot

Samantha Burke és Jude Law kapcsolata nem tartott sokáig, viszont ahhoz pont elég hosszú volt, hogy Burke teherbe essen. A színész csak az apasági teszt után volt hajlandó elismerni a kislányt, de azóta is jelen van az életében. (Fotó: Profimedia)

Sztárok, akik DNS-teszt után vállalták az apaságot

Az egykori Spice Girl, Mel B és Eddie Murphy kapcsolata nem ért szépen véget, így amikor kiderült, hogy az énekesnő terhes, Murphy ragaszkodott a DNS-vizsgálathoz. Annak ellenére, hogy az bizonyította, ő a biológiai apja a kislánynak, a színész nem vesz részt az életében, csak anyagilag támogatja. (Fotó: Profimedia)

Sztárok, akik DNS-teszt után vállalták az apaságot

Boris Becker hosszú éveken át tagadta, hogy Anna Ermakova az ő lánya lenne, pedig a kislány az apja kiköpött mása volt születése pillanatától. A DNS-teszt azonban nem hazudik, Becker pedig kénytelen volt elismerni őt. (Fotó: Profimedia)

Sztárok, akik DNS-teszt után vállalták az apaságot

Albert herceg nem egyszer, még csak nem is kétszer, hanem háromszor került kellemetlen helyzetbe az apaság bizonyítása kapcsán. Mindhárom alkalommal beigazolódott, hogy ő a biológiai szülő, így kénytelen volt elismerni a házasságán kívül született gyerekeit. (Fotó: Profimedia)

Sztárok, akik DNS-teszt után vállalták az apaságot

Amikor Drake exe, Sophie Brussaux 2017-ben világra hozta Adonist, a rapper nem volt meggyőződve arról, hogy valóban az ő gyerekéről van szó. Akkor fogadta el az eredményeket, amikor két DNS-teszt is a biológiai kapcsolatot igazolta. (Fotó: Profimedia)

Exit mobile version