nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik más sztárok gyerekét nevelik

Sztárok, akik más sztárok gyerekét nevelik

Előfordul, hogy a sztároknak nemcsak a vásznon kell a szülői szereppel ilyen formán megbirkózniuk, hanem a való életben is.

Ha kapcsolatokról és családról van szó, a hírességek csak annyiban különböznek az átlagemberektől, hogy az ő életük a nyilvánosság előtt zajlik. Náluk is előfordulnak családi drámák, új kapcsolatok, ahová a régiből kell átdeportálni bizonyos dolgokat, igen, olykor a gyereke(ke)t is. A következőkben ezeket a mozaikcsaládokat mutatjuk meg.

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith és Will Smith gyerekeit már a saját jogukon is ismerjük, de van a családnak egy ötödik tagja, Trey Smith, aki a színész egy korábbi kapcsolatából született, ugyanakkor Jada a sajátjaként nevelte. Bár a házaspár körül nem olyan rég robbant újabb botrány, miszerint már hét éve külön élnek, egy biztos: a gyerekeiket – akár felnőttek, akár nem – mindennél jobban szeretik.

Will Smith és Jada Pinkett Smith

Fotó: Profimedia

Catherine-Zeta Jones

Catherine Zeta-Jones számára sem volt kérdés, hogy Michael Douglas fiát, Cameront úgy szeresse, mintha vérszerinti gyereke lenne. Pedig mikor megismerkedtek 1996-ban Cameron már 18 éves volt, de ez sem jelentett a színésznőnek akadályt. Miután a srác kábítószer használat miatt börtönbe került, ugyan nehéz időket éltek, de Cameron szabadulása után maga mondta, hogy a színésznő sosem mondott le róla, és ezért örökké hálás lesz neki.

Cameron Douglas, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Kirk Douglas

Fotó: Profimedia

Blake Shelton

Blake Shelton és Gwen Stefani kapcsolata hamar komolyra fordult, Shelton pedig ezzel egy időben a mostohaapa szerepébe kényszerült. Azonban úgy tűnik cseppet sem bánja! Imádja az énekesnő fiait, és rengeteg lesifotó készült már arról is, hogy vasárnaponként a lelátóról szurkol a fiúk meccsein. Ezzel szemben Gavin Rossdale-lel, vérszerinti apjukkal meglehetősen ritkán kapják a srácokat lencsevégre.

Gwen Stefani és Blake Shelton

Fotó: Profimedia

Daniel Craig

Rachel Weisznek és Darren Aronofsky-nak egy gyermeke született, Henry. Azonban a már 17 éves srác életében van egy másik apafigura is, Weisz férje, Daniel Craig személyében, aki több mint egy évtizede sajátjaként neveli a kisfiút. Hiába, nemcsak a vásznon, de az életben is egy 007-es.

Rachel Weisz és Daniel Craig

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top