nlc.hu
Aktuális

Jada Pinkett Smith és Will Smith titokban hét éve külön él

A legnagyobb titokban él külön évek óta Jada Pinkett Smith és Will Smith

Jada-Pinkett Smith és Will Smith egyaránt „kimerült”, házasságuk megmentésén dolgozva. Válni viszont ennek ellenére sem akarnak.

Az 52 éves Jada Pinkett-Smith az NBC szerda reggeli, Today című műsorában beszélt a kényes témáról. Elárulta, hogy Will Smith-szel már hat éve külön éltek, amikor férje felpofozta a kopaszságán élcelődő Chris Rockot az Oscar-gálán. A 1997 óta együtt lévő pár ennek dacára még mindig megpróbálja kitalálni házasságuk jövőjét.

Az 52 éves Pinkett-Smith részletesebben is kifejtette a dolgot,

kezdve ott, miért ment tönkre házassága Will Smith-szel. „2016-ra elfáradtunk a próbálkozásban. Azt hiszem, mindketten görcsösen ragaszkodtunk ahhoz a fantáziaképhez, hogy szerintünk milyennek kell lennie a másiknak – idézte a Daily Mail.

Jada 2020-ban bevallotta, hogy viszonya volt August Alsina énekesnővel. Bár ekkor a válást is fontolóra vette, nem tudta megtenni, mivel megfogadta férjének, hogy soha nem ad neki okot a válásra.

 

„Igazán nehéz munkát végeztünk el együtt” – mondta most. „Mély szerelmet érzünk egymás iránt, és ki fogjuk találni, hogyan tovább.”

Jada három gyerekének is megköszönte, hogy mellette álltak ebben a nehéz időszakban.

Önelfogadásra tanítottak. Minden részemet szeretik. Hozzám és apjukhoz is feltétel nélküli szeretettel kötődnek. Egy dolog, hogy képes vagy a feltétel nélküli szeretetre. De az is kell, hogy valaki képes legyen befogadni a szeretetedet

– magyarázta.

A sztárpár különköltözésének kései híre sokakat megrázhat,

mivel eddig tagadták a házasságukkal kapcsolatos pletykákat, elkötelezettnek látszottak egymás iránt. A 94. Oscar-gálán Will Smith pofon vágta Chris Rock-t, amikor azon viccelődött, hogy Jada úgy néz ki, mint G.I. Jane-nek a kopasz feje miatt, miközben a nő alopeciában szenvedett. Tette pedig mindezt néhány pillanattal azelőtt, hogy megkapta volna a legjobb színész díját Venus és Serena Williams apjának eljátszásáért a Richárd király című filmben. Köszönőbeszédében Smith elismerte, hogy „a szerelem őrült dolgokra késztet” – de bocsánatot nem kért a pofonért.

2020 júliusában Jada férjével beszélgetve vallotta be Facebook-műsorában, a Red Table Talk-ban, hogy viszonya volt egy 31 éves énekessel.

„Nehéz időszak” volt, és „alapvetően szakítottunk”

– jegyezte meg. Az R&B énekessel évek óta tartó viszonyát „összefonódásként” emlegette. Kezdetben mindkét színész tagadta a szerető azon állítását, miszerint Will áldását adta rá, hogy összejöjjön Jadával. A mostani interjú egyébként Jada új, nehéz témákról, a depresszióval és a kétségbeeséssel vívott harcáról írt könyvének bemutató körútja apropóján készült.

A legnagyobb titokban él külön évek óta Jada Pinkett Smith és Will Smith

„Papíron” minden nagyszerűnek tűnt – gyönyörű családom volt, szupersztár férjem, pazar életmódom, hírnevem és vagyonom. a színfalak mögött azonban kétségbeesett voltam, és egyre kevésbé akartam ezen a földön lenni” – írja könyvében.

Jada viharos baltimore-i gyermekkorát anyja heroinfüggősége

és apja alkoholizmusa határozta meg. Egy időben kábítószer-kereskedő is volt, miközben Tupac Shakurral is összebarátkozott. Felnőtt korában jött rá, hogy „a PTSD-vel és disszociációval járó összetett traumától” szenved. Negyven körül rátörő, intenzív szorongásos időszakában azonban még nem volt a kezében hivatalos diagnózis, így csak birkózott a traumájával.

Később diagnosztizálnak, és elmondták, hogy összetett traumában szenvedek, PTSD-vel és disszociációval. E nélkül az útmutató nélkül nem volna megoldás, lehetőség a gyógyulásra. Minden reggel olyan volt az ébredés, mint egy gyilokjárón egyensúlyozni – kibírom-e délután négyig? Mindig is szerettem aludni, de soha nem aludtam jól. Csak gyerekeim tudtak mosolyt csalni az arcomra, ez volt az egyetlen motivációm, hogy továbbmenjek, de egyre inkább azt éreztem, hogy elveszítem velük a kapcsolatot.

„Betartottam a szabályokat… azokat, amelyeket be kell tartanunk: keményen dolgozol, áldozatokat hozol azokért, akiket szeretsz. A szabályok azt mondják: Légy szerelmes anya és szerelmes feleség, csináld meg mit kell, és az életed földi paradicsom lesz. DEHOGY. Szeretetteljes kapcsolat, harmónia, béke… ez a fajta boldogság hiányzott” – adott – talán – magyarázatot lépéseire Jada Pinkett Smith.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top