Tóth Gabi, miután minden tárgyat hozzávágott, meg is fenyegette Majkát

T. D. | 2023. December 04.
Ezúttal ki ment túl messzire?

Nincs Sztárban Sztár leszek! egy kis Majka vs. Tóth Gabi összezörrenés nélkül. Majka előszeretettel kóstolgatja az énekesnőt, aki néha megpróbálja poénra venni a dolgot, néha úgy csinál, mintha nem is hallaná, de olyan is volt, hogy elsírta magát egy erős beszólás után. 

Majka és Tóth Gabi

Mint megírtuk, a legutóbbi adásban nem a rapper volt az, aki a feszültség alapját képezte, hanem maga az énekesnő, aki a zsűriszékből szólt oda Tóth Andinak, aki Karapancsev Kristóf oldalán lépett fel Tina Turnerként. A két énekesnő háborúja évekkel ezelőtt kezdődött, amikor Gabi rossz szemmel nézte, hogy Andi alkoholt reklámoz a közösségi felületein. Most viszont úgy szólt hozzá, mintha hatalmas rajongója lenne, ami sokakat meglepett.

„Neked színpadon a helyed: te egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak le vagyok tiltva nálad mindenhol, aztán nem tudom elmondani neked” – mondta Gabi, mire Andi egyből azt reagálta, hogy Gabi tiltotta őt le négy évvel ezelőtt. Bár mindenki kínos nevetésben tört ki, Majka nem hagyhatta annyiban a dolgot és ő is beleállt a szópárbajba.

„Belesétálsz tátott szájjal abba az erdőbe…” – jegyezte meg Gabinak, aki ekkor már Pápai Joci jegyzeteit vágta hozzá a rapperhez. Miután már csak Köllő Babett előtt maradt valami, gyorsan elvette azt is, készülve egy újabb élcelődésre. Babett próbálta megfékezni a dolgokat, de nem sikerült. Amikor a rapper szerette volna értékelni saját versenyzője teljesítményét, az énekesnő odasétált és fölé állt. 

„Hagyjál békén, Tóth – reagálta egyből Majka, mire az énekesnő nemmel válaszolt, ugyanis ő onnan szerette volna meghallgatni az értékelését. – Meghallgatom, mit akarsz mondani, itt fogok állni… Óvatosan beszéljen, mert eddig nekem üzengetett csak.”

Nálam nincsen letiltva senki, fel van oldva mindenki, nyugodtan lehet kommentelgetni

 – magyarázta gúnyosan Majka, amire Andi viccesen megjegyezte, három éve megjelölte egy történetében, amire nem reagált a rapper. 

Exit mobile version