Színészek, akik kiköpött másaik történelmi személyeknek

nlc | 2023. December 18.
Döbbenetes, mennyire pontos a hasonlóság az alábbi színészek és az általuk alakított valós személyek között. Nem hiszünk a szemünknek!

Amikor egy színész azt a feladatot kapja, hogy bújjon egy valóban létező (vagy létezett) személy bőrébe, akkor a produkció sikere gyakran azon áll vagy bukik, hogy mennyire tudja megragadni az adott ember lényegét. Néha elég, ha csak az esszenciáját adja át úgy, hogy szinte megfeledkezünk arról, hogyan is nézett ki az illető a valóságban. Ha azonban külsőleg is sikerül átalakulniuk, akkor esik csak le igazán az állunk! Persze rengeteg múlik a jelmezen és a sminken, de a következő színészek mégis egy az egyben úgy néznek ki, mint az általuk megformált történelmi személyek!

Jonathan Pryce ferenc pápa nlc

A két pápában Jonathan Price egy az egyben úgy nézett ki, mint Ferenc pápa. (Fotók: Netflix, Vatican Media via Vatican Pool/Getty Images)

elizabeth debicki diana nlc

Elizabeth Debicki mindenkit lenyűgözött Diana hercegnő megformálásával A koronában. (Fotók: Profimedia)

daniel day-lewis abraham lincoln nlc

Daniel Day-Lewisnál keresve sem találhattak volna jobb Abraham Lincolnt a Lincolnban. (Fotók: Profimedia)

gary oldman sid vicious nlc

Gary Oldman a Sid és Nancyben tökéletes választás volt Sid Vicious megformálására. (Fotók: Profimedia, Avalon/Getty Images)

Gwilym Lee brian may nlc

Lehet, hogy Rami Malik nem volt a tökéletes mása Freddie Mercury-nak a Bohéh rapszódiában, de Gwilym Lee kiköpött hasonmása Brian Maynek. (Fotók: Profimedia)

meryl streep margaret tatcher nlc

Meryl Streep kimaxolta a szerepét Margaret Tatcherként A Vasladyben. (Fotók: Profimedia)

ben kingsley gandhi nlc

Tudjuk, hogy nem ismernéd fel, melyik az igazi Gandhi, annyira jó a casting. Segítünk: a bal oldali kép Ben Kingsleyt ábrázolja a Gandhi című filmben. (Fotók: Profimedia, Getty Images)

via

Exit mobile version