nlc.hu
Szabadidő

A korona 6. évadának színészei vs. a valós személyek

Ennyire hasonlítanak A korona színészei a valós személyekre

Kate Middleton, felnőtt Vilmos és Harry hercegek, na meg a brit királyi család többi tagja is tiszteletét teszi A korona hatodik, záró évadában.

November 16-án debütál a Netflixen a streaming csatorna egyik meghatározó produkciójának fináléja. A korona utolsó évadának első fele ott folytatódik, ahol az ötödik szezon abbamaradt: a kilencvenes években. Nehéz feladat lesz az 1997 és 2005 között események megfilmesítése, hiszen Diana hercegnő tragédiája mellett Margit hercegnő halálát is fel kell dolgozniuk. Emellett vészesen közeledünk a jelenhez is, ami azt jelenti, hogy a fináléban találkozhatunk a felnőtt Harry és Vilmos hercegekkel, illetve Kate Middletonnal is. 

De vajon hogy sikerült A korona utolsó, hatodik évadában a casting? Mennyire hasonlítanak a régi-új szereplők az egyre idősödő valós személyekre? Minden égető kérdésedre választ kaphatsz még a szezon ledarálása előtt, ha végig kattintod az alábbi galériát. 

A korona színészei vs valós személyek
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top