nlc.hu
Sztárok

Diana hercegnő A korona sorozat új évadában

Friss képek A korona sorozat új évadából, Diana hercegnő ikonikus pillanataival!

Kísértetiesen lemásolták a valóságot A korona sorozat utolsó évadában. Az egyetemista Vilmosról és Diana utolsó napjairól is kikerültek a fotók!

November 16-án érkezik a Netflixre A korona (The Crown) utolsó évada. A szezont két részletben töltik majd fel, az első öt epizód az említett időpontban, a második öt pedig december 14-én kerül fel. A történet Diana és Dodi Al Fayed 1997-es nyaralásával, majd a pár héttel későbbi tragikus balesetükkel és halálukkal kezdődik. De láthatjuk az utolsó évadban Károly 2005-ös esküvőjét Kamillával, Vilmos és Katalin megismerkedését, és az esküvőjüket is.

Katalin hercegné 200-ben

Kate Middleton 2004-ben a sorozatban és a valóságban (Fotó: Netflix, Profimedia)

A történet pedig itt, vagyis 2011-ben ér majd véget. A készítők méltón szerették volna lezárni a szériát, nem akarták feldolgozni II. Erzsébet és Fülöp herceg halálát, valamint Harry herceg botrányait. Vilmos 2011-es esküvőjével a monarchia jövőjét próbálták meg előrevetíteni, egy új generáció bemutatásával.

Katalin hercegnő és Vilmos herceg

Katalin és Vilmos az egyetemi éveikben a sorozatban, és a valóságban (Fotó: Netflix, Profimedia)

Az új évadot illetően sokan a Diana hercegnővel kapcsolatos jeleneteket várjak. A koronába elég sok olyan ikonikus pillanatot tettek be, amelyek beleégtek az emberek emlékezetébe. Ilyen az, amikor Diana magányosan áll egy jachton, vagy bombák között sétál Afrikában. Egy galériába összeszedtük, hogyan fognak kinézni ezek az ikonikus jelenetek a sorozatban, összehasonlítva az eredeti fotókkal.

Miért nem beszélnek róla?

Bár szorosan nem tartozik ide, mégis fontos megemlíteni, hogy nem Diana az egyetlen, aki elhivatottan küzdött különböző szociális ügyekért. Míg Katalin a mentális egészséggel kapcsolatos intézményeket támogatja, addig Zsófia edinburghi hercegné olyan nőknek segít, akik szexuális erőszak áldozatai lettek (főleg háborús területeken), de rendszeresen jár Afrikába is.

Legutóbb éppen október elején ment Etiópiába, ahol a szexuális erőszak áldozatainak alapított táborokba és kórházakba látogatott el. Az viszont tény, hogy erről egyáltalán nem tudósítanak annyit a lapok, mint a néhai Dianáról.

A valóság és a sorozat ikonikus pillanatait szedtük galériába!

Diana hercegnő 1997-ben.
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top