Így él most a legendás páros, Kaszás Géza és Kovács Lázár

S.D.V. | 2023. December 19.
4500 epizódon át dolgoztak együtt.

Tizenöt év telt el azóta, hogy főzni láttuk őket az RTL Receptklub című műsorában, mégis mintha tegnap történt volna: a Best magazin ünnepi lapszámának fotózásán is ott folytatták, ahol 2008-ban abbahagyták. És hogy mik zajlottak az elmúlt esztendőkben? A velük készült interjúban hosszan beszéltek róla. 

Kaszás Géza és Kovács Lázár még 2011-ben (Fotó: Schumy Csaba)

„Közel tizennégy év tévézés után egy felkérésnek köszönhetően családostól Amerikába költöztünk. A washingtoni magyar nagykövetség séfjeként dolgozhattam akkoriban a magyar konyha népszerűsítésén, de megjártam Spanyolországot, ahol több étterem megnyitásában mai napig közreműködöm. A nagy francia gasztronómiai szervezet, a Chaine Des Rotisseurs nemzetközi versenyére is minden évben magammal viszek egy ifjú magyar bajnokot, hogy képviselje Magyarországot az Ifjúsági szakács világbajnokságon” – sorolta a lapnak Kovács Lázár, mi minden történt a karrierjében. Kaszás Géza is örömmel nyúl a régi receptekhez. Időközben nemcsak kétgyermekes családapa, de főzni szerető férj vált a színészből.

Kaszás Géza és Kovács Lázár most (Fotó: Best magazin)

„Lázártól a legfontosabbat kaptam meg, az alapokat, amelyek elengedhetetlenek az ételkészítéshez. És bár csak alapszinten művelem a főzést, mégis, olyan világ nyílt meg előttem, amit azokban az években, amikor együtt dolgoztunk, amely még ismeretlen volt. Persze, ahogy az ember változik, sok mindenre rájön. Lillával és Nimróddal, a gyerekeimmel már rég nem halunk éhen, ha a feleségem épp nem ér rá főzni. Egyik kedvenc időszakunk pedig éppen a karácsony” – mesélte Kaszás Géza.

További részletek a ma megjelent Best magazinban!

Exit mobile version