nlc.hu
Sztárok

Kaszás Géza a nehézségeiről

Kaszás Géza: „Nem úgy alakulnak a munkák, ahogy szerettem volna”

Nehéz helyzetben vannak a színészek, nem csak Géza.

Kaszás Géza ma ünnepli 66. születésnapját, bár még mindig jó pár évet letagadhatna a korából. Mint ahogy azt ma a Mokkában elmondta, nem is foglalkoztatja, hányas szám van a gyertyán, az viszont sokkal jobban, hogy a munkában akadtak nehézségei az elmúlt időszakban. 

Kaszás Géza

Kaszás Géza a Mokkában

„Most a család, ami meghatározza az életemet. Nem úgy alakulnak a munkák, ahogy szerettem volna. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve, de most nem olyan a világ. Azt gondolom, hogy most össze kell húznunk magunkat, és amikor összehúzzuk magunkat, akkor mindig a kultúra bizonyos szegmenseitől fosztjuk meg magunkat. Ezt a kultúrában szereplők nyilván megérzik, ezt én is érzem. Szerintem ez véget fog érni, ha kapunk pénzeket, akkor majd ez meg fog változni. Most spórolnunk kell – magyarázta a színész, aki azt is kifejtette, szerinte mi járna még neki. – Még egy csomó szerep járna. Egy jó helyzetben, jó emberekkel közös munka, ez a legfontosabb.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top