nlc.hu
Sztárok

A Receptklub sztárjai

Így él most a legendás páros, Kaszás Géza és Kovács Lázár

4500 epizódon át dolgoztak együtt.

Tizenöt év telt el azóta, hogy főzni láttuk őket az RTL Receptklub című műsorában, mégis mintha tegnap történt volna: a Best magazin ünnepi lapszámának fotózásán is ott folytatták, ahol 2008-ban abbahagyták. És hogy mik zajlottak az elmúlt esztendőkben? A velük készült interjúban hosszan beszéltek róla. 

Kaszás Géza, Kovács Lázár

Kaszás Géza és Kovács Lázár még 2011-ben (Fotó: Schumy Csaba)

„Közel tizennégy év tévézés után egy felkérésnek köszönhetően családostól Amerikába költöztünk. A washingtoni magyar nagykövetség séfjeként dolgozhattam akkoriban a magyar konyha népszerűsítésén, de megjártam Spanyolországot, ahol több étterem megnyitásában mai napig közreműködöm. A nagy francia gasztronómiai szervezet, a Chaine Des Rotisseurs nemzetközi versenyére is minden évben magammal viszek egy ifjú magyar bajnokot, hogy képviselje Magyarországot az Ifjúsági szakács világbajnokságon” – sorolta a lapnak Kovács Lázár, mi minden történt a karrierjében. Kaszás Géza is örömmel nyúl a régi receptekhez. Időközben nemcsak kétgyermekes családapa, de főzni szerető férj vált a színészből.

Kaszás Géza

Kaszás Géza és Kovács Lázár most (Fotó: Best magazin)

„Lázártól a legfontosabbat kaptam meg, az alapokat, amelyek elengedhetetlenek az ételkészítéshez. És bár csak alapszinten művelem a főzést, mégis, olyan világ nyílt meg előttem, amit azokban az években, amikor együtt dolgoztunk, amely még ismeretlen volt. Persze, ahogy az ember változik, sok mindenre rájön. Lillával és Nimróddal, a gyerekeimmel már rég nem halunk éhen, ha a feleségem épp nem ér rá főzni. Egyik kedvenc időszakunk pedig éppen a karácsony” – mesélte Kaszás Géza.

További részletek a ma megjelent Best magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top