7 sztár, aki 2023-ban coming outolt

nlc | 2023. December 28.
Ezek a hírességek ebben az évben beszéltek arról először a nyilvánosság előtt, hogy a saját nemükhöz vagy épp mindkét nemhez vonzódnak.

Minden évben egyre bővül azon sztárok köre, akik immár a nyilvánosság előtt is büszkén vállalják, hogy az LMBTQ+ közösség tagjai. Nem volt ez másként idén sem. Az alábbi galériában felidézzük a 2023-as év legemlékezetesebb coming outjait világhírességektől.

Noah Schnapp

Noah Schnapp, a Stranger Things Will Byerse januárban a TikTokon hozta nyilvánosságra, hogy a saját neméhez vonzódik. „Amikor végre elmondtam a családomnak, a barátaimnak, hogy meleg vagyok, miután 18 évig bujkáltam és nem beszéltem erről, csak annyit mondtak: tudtuk” – mesélte a videóban a színész. (Fotó: Monica Schipper/WireImage)

Bella Ramsey

A The Last of Us sztárja, Bella Ramsey nem binárisként, illetve genderfluidként coming outolt az év elején. „Azt hiszem, a nemem mindig is nagyon változó volt – nyilatkozta a The New York Timesnak. – Valójában csak egy ember vagyok. Nem szeretem különösebben ha meghatározzák a nemi identitásom...” (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Gotham Film & Media Institute)

Diplo

Diplo márciusban, Emily Ratajkowski podcastjának egyik epizódjában beszélt arról, hogy szexuálisan fluid. Ugyan alapvetően nem a saját neméhez vonzódik, azonban került már intim kapcsolatba férfival és ettől nem zárkózik el a jövőben sem. „A legjobb válasz, hogy nem vagyok meleg, de vannak srácok, akikkel tudnék randevúzni” – mondta. (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

Richard Armitage

A Rögeszme című sorozat sztárja, Richard Armitage idén beszélt először nyilvánosan a szexuális beállítottságáról. Az Evening Standard interjújában erősítette meg, hogy a partnere egy férfi. Egy másik nyilatkozatában az 51 éves színész elárulta, szerettei, barátai előtt már 19 éves korában coming outolt, a nyilvánosság előtt azonban inkább a munkáival és nem a magánéletével akart kitűnni. (Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images)

Mo'Nique

Az amerikai színésznő és komika Mo'Nique a Netflixen látható standup-műsorában, A nevem Mo’Nique-ban beszélt arról, amikor elmondta férjének, Sidney Hicksnek, hogy szeretne együtt lenni egy másik nővel, szexuálisan. „Rám nézett, olyan szépen, olyan türelmesen és olyan szeretően, és azt mondta: b...., én is!” (Fotó: Profimedia)

Sufjan Stevens

Sufjan Stevens énekes-dalszerző októberben megjelent, Javelin című albumát néhai partnerének, Evans Richardsonnak dedikálta, aki áprilisban tragikus körülmények között elhunyt. „Ő egy abszolút gyöngyszem volt, tele élettel, szeretettel, nevetéssel, kíváncsisággal, tisztességgel és örömmel. Azon ritka gyönyörűségek közé tartozott, akit az ember életében csak egyszer talál meg – értékes, kifogástalan és minden tekintetben teljesen kivételes” – fogalmazott akkor a művész. (Fotó: Getty Images)

Billie Eilish

Billie Eilish a Variety magazinnak adott interjújában úgy fogalmazott: soha nem érezte magát igazán femininnek. Ugyanitt beszélt a szexuális beállítottságáról is: „Annyira szeretem a nőket. Emberként szeretem őket. Emberként vonzódom hozzájuk. Igazán vonzódom hozzájuk. Mély kapcsolatom van az életemben a nőkkel, a barátokkal, a családdal. Fizikálisan vonzódom hozzájuk. De nagyon megrémít a szépségük és a jelenlétük.” (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

via

Exit mobile version