nlc.hu
Sztárok

Whisperton coming out-ja

Coming outolt a magyar TikTok-sztár: „Igen, meleg vagyok”

Nem "bujkál tovább" Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb tiktokere.
szivárványos zászló

Coming outolt az egyik legsikeresebb magyar TikTok-sztár, Whispertonírja az rtl.hu. A fiatal – akit több mint 804 ezren követik – videóban magyarázta el, miért döntött az előbújás mellett. Elmondása szerint többször is elgondolkodott azon, hogy elkészítse-e videóját.

Bíztam benne, hogy a 21. században tartanak már azon a tudatossági szinten, ahol egy személyt nem az alapján ítélünk meg, hogy éppen kihez vonzódik. Ahol Ton akkor is Ton lehet, ha nem tesz magára egy címkét, egy bélyeget arról, hogy éppen ő kit szeret. Ugyanis engem mint embert nem ez határoz meg, nem ettől leszek az, aki vagyok” – hangsúlyozta.

Arról is beszélt, hogy nem tudja, mivel érdemelte ki, de sokan példaképnek tekintik, sokan járnak hasonló cipőben, így tiszta lapokkal kell játszania. “Igen, én, Ton meleg vagyok. De talán ami még fontosabb, hogy én, Ton, Ton vagyok. Ugyanaz az ember, aki eddig voltam. Ugyanaz a srác, aki az őrült videóival mosolyt csalt az arcotokra” – vallotta be, hozzátéve: a tény, hogy kit szeret, nem változtat semmin.

Sose voltam büszkébb! Kirázott a hideg olyan jól megfogalmaztad. Csodállak!”, “Büszke vagyok rád, hogy ebben országban is kimerted mondani!”, “Imádlak! Elfogadlak és szeretlek úgy, ahogy vagy!” – olvasható a kommentek között.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ők is coming outoltak már:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top