nlc.hu
Család

Jordán Adél és Székely Kriszta közös interjúja

Először és utoljára adtak interjút szerelmükről Jordán Adél és Székely Kriszta

Megismerkedésükről és a melegellenes törvényről is beszéltek.

Az ELLE magazinnak adta első és utolsó, szerelmükről szóló interjúját Székely Kriszta és Jordán Adél színésznő.

A rendező szexuális orientációja már régebb óta ismert volt, de Jordán Adél eddigi kapcsolatai férfiakkal voltak.

Coming out: színházi előadásból derül ki, kit szeret Jordán Adél

Coming out: színházi előadásból derül ki, kit szeret Jordán Adél (Fotó: Instagram)

A pár interjúját a Telex idézi, meséltek arról, hogyan kerültek közel egymáshoz, a színésznő azt is elmondta, hogyan jelentette be családjának Székellyel való kapcsolatát.

Jordán Adél bevallotta, sokáig nem találta magát nőiségében, elégedetlen volt a testével, mostanra találta meg önmagát. „Ma már azt gondolom, hogy szinte az elfogadás gesztusában is van valami kirekesztő, hiszen ebben is van ítélet. Valaminek ellenére elfogadlak. Szép lenne, ha csak úgy tudnánk élni egymás mellett emberek” – mondta az ELLE-nek a színésznő.

Jordán Adél egyébként a kormány melegellenes törvénye miatt érezte azt, hogy a nyilvánosság előtt kell coming outolnia. „Én azt tapasztalom, hogy a magyar társadalom alapvetően nem kirekesztő. És pont ettől annyira elkeserítő ez a politikai hergelés” – mondta Székely Kriszta, aki szerint annyira abszurd a „gyermekvédelmi” törvény, hogy ha nem lenne végtelenül szomorú, biztos nevetne rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top