Sztárok

Jordán Adél és Keresztes Tamás hónapok óta nem élnek együtt

Sokáig a Katona József Színház társulat tagjai sem gondolták, hogy Keresztes Tamás és Jordán Adél kapcsolata válságba jutott, pedig voltak jelek, amikből sejteni lehetett, hogy véget ért a szerelem.

A Katona József Színház álompárjának tartották Keresztes Tamást és Jordán Adélt, akik korábban arról meséltek, hogy a közös munka nincs negatív hatással a magánéletükre, sőt: így még inkább értik egymást. 

„Nem érzem hátrányát vagy terhét annak, hogy ilyen szakmai közegben élem a családi mindennapokat. Szeretem, hogy otthon is értjük egymást, tudjuk, min megy át a másik, ismerjük egymás gondjait. Ha Adéllal egy próbafolyamat vége felé járunk, és sűrűsödnek a napok, igyekszünk meghagyni a másiknak a személyes perceit. Hosszú idő volt, amíg kitanultuk, hogyan kell békében hagyni a másikat” – idézi a Story Keresztes Tamás tavaly februári mondatait. Ahogy a magazinból kiderült: mostanra azonban világossá vált a pár számára, hogy közös
életük a múlté, a szerelmük kihűlt, már kisfiuk, a kilencéves Andor sem tudja őket egy fedél alatt tartani.

A színházban hónapok óta tudják, hogy a pár kapcsolatával gondok vannak, de reménykedtek abban, hogy megoldják a problémáikat. Részletek csak a megújult Storyban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top