nlc.hu
Sztárok
Jordán Adélt szerelme élteti

Jordán Adél a párkapcsolatáról: „Nem hittem a jó párkapcsolatban és a boldog befejezésben”

Szerelme stabilitása segítette a színésznőt, hogy legyőzze a félelmeit.

Három éve vállalta fel Jordán Adél, hogy beleszeretett Székely Kriszta rendezőbe. Nem olyan régen elmesélte, édesanyja, Lázár Kati nem fogadta könnyen lánya bejelentését.  A 43 éves színésznő Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában fejtette ki, mennyi mindenben segítette párja, Kriszta – amit a Best szemlézett. 

Jordán Adél

Jordán Adél

Nem hittem volna, hogy ilyen van. Nem hittem a jó párkapcsolatban és a boldog befejezésben. Eddig mindenről be tudta bizonyítani, igenis van olyan, hogy jó.” – mondta a párjáról.

Rengeteget segít abban, hogy ne féljek. Azzal, amilyen stabil, ahogy engem le tud földelni, a szétszórtságomban. A kishitűségeimet és az ítélkezéstől való félelmeimet is oldotta.

A színésznő hozzátette, az utóbbi területen még hosszú út áll előtte. Úgy véli, a társadalmunknak alapos érzékenyítésre lenne szüksége. Mint mondja, mai napig bántják őt a negatív kommentek, de azt egy pillanatig sem bánja, hogy felvállalta önmagát. 

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top