nlc.hu
Sztárok

Jordán Tamás a lánya, Jordán Adél coming outjáról

Jordán Tamás a lánya, Adél és Adél társa, Székely Kriszta coming outjáról nyilatkozott

Tavaly nyáron még nem kommentálta a történteket, de most megszólalt.

Jordán Adél tavaly nyáron egy színházi előadásban comint outolt, és akkor még megígérte, hogy beleáll a kormány azóta is tartó melegellenes propagandájába. Megtette, ugyanis az ELLE magazin címlapjára állt és közös interjút adott Székely Kriszta rendezővel, aki mellett a válása után megtalálta a boldogságot. 

A színésznő akkor elmondta, sokáig nem találta magát nőiségében, elégedetlen volt a testével, de végre megtalálta önmagát. „Ma már azt gondolom, hogy szinte az elfogadás gesztusában is van valami kirekesztő, hiszen ebben is van ítélet. Valaminek ellenére elfogadlak. Szép lenne, ha csak úgy tudnánk élni egymás mellett emberek” – mondta az ELLE-nek.

Jordán Adél színpadon 2017. október 4-én. / MTI Fotó: Mohai Balázs

Jordán Adél színpadon 2017. október 4-én. / MTI Fotó: Mohai Balázs

„Én azt tapasztalom, hogy a magyar társadalom alapvetően nem kirekesztő. És pont ettől annyira elkeserítő ez a politikai hergelés” – tette hozzá mindehhez Székely Kriszta, aki szerint annyira abszurd a „gyermekvédelmi” törvény, hogy ha nem lenne végtelenül szomorú, biztos nevetne rajta.

Lánya coming outjáról akkor kérdezte az Index Jordán Tamás színész-rendezőt, de ő mindössze annyit mondott, hogy ez magánszféra, és nem nyilatkozik, most azonban a Blikk azzal kapcsolatos kérdésére, hogy mit szólt ahhoz, amikor lánya coming outolt, rövid választ adott: „Nagyon becsülöm és büszke vagyok rá, vagyis rájuk, amiért egy ilyen nagyon szigorú világban vállalták a kapcsolatukat. Én megértő és liberális ember vagyok. Meglepett, amikor elmondta, de nem voltam kétségbeesve.”

Jordán Tamás Kossuth-díjas színész / Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Jordán Tamás Kossuth-díjas színész / Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top