nlc.hu
Család

Lady Szomjas a leszbikusságáról

Másságáról vallott Lady Szomjas: „Van barátnőm perpillanat”

Az influenszer elárulta, hogyan fogadták coming out-ját a szülei.

Lady Szomjas (azaz Szomjas Jennifer) 1,5 évvel ezelőtt vallotta be a közösségi médiában, hogy a nőkhöz vonzódik. Minden sztereotípiát ledöntött ezzel kapcsolatban, hiszen a TikTok-sztár nőies külseje ellenére mindig vannak olyanok, akik nem tudják vagy elfelejtik a szexuális beállítottságát – írja a Blikk.

Lady Szomjas

Lady Szomjas az Álarcos énekesben – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Érezhető, hogy sokan elfelejtik velem kapcsolatban, hogy a lányokat szeretem, ugyanis az összes sztereotípiát felrúgom. Sokan a leszbikusokat fiús nőknek gondolják, de erről szó sincs” – mesélte a kubai származású influenszer a Levente klubja legújabb epizódjában.

Elmondása szerint nincsenek leszbikus barátai, nem nagyon mozog ebben a közegben.

Az interjúban arról is beszélt az X-Faktor és az Álarcos énekes háttérműsorának műsorvezetője, hogyan fogadták coming out-ját a szülei. “Édesanyám azt mondta, hogy teljesen mindegy, hogy kit szeretsz, amíg megtartod a nőiességedet. (…) Szerencsére jól fogadták a hírt, az elején még meg kellett szokniuk” – árulta el Lady Szomjas, hozzátéve: “Van barátnőm perpillanat“.

Olvass még Lady Szomjasról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top