Ezek a barátságok megingathatatlanok a magyar sztárvilágban

D. A. | 2024. Január 18.
A hazai celebvilágban akad néhány olyan barátság, amit még az idő vasfoga sem tudott kikezdeni. Némelyik tényleg egészen hosszú múltra tekint vissza.

A napokban másról sem szóltak a találgatások, mint arról, hogy vajon mit súgott Selena Gomez Taylor Swift fülébe a Golden Globe-díjkiosztón. Egyes források szerint – értsd, a TikTok szájról olvasó önjelölt szakértői beszámolói alapján – Selena közös fotót akart csinálni Timothée Chalamet-val, de annak párja, Kylie Jenner elutasította az énekesnő kérését. Hogy tényleg ez történet-e, azt nem lehet tudni, mert minden érintett cáfolja a dolgot, de egy biztos. A két sztár köztudottan nagyon közel áll egymáshoz, legjobb barátnők, úgyhogy nem vagyunk meglepve, hogy lányosan sutyorogtak egymás között.

Persze hazai berkekben is bőven találni olyan barátságokat, amik kiállták az idő próbáját, mutatjuk kikre gondolunk!

Köllő Babett és Yvonne Dederick

Köllő Babett és Yvonne Dederick nem olyan luxusfeleségek, akik csak a látszat kedvéért tartanak össze. Annyira jó barátok, hogy tűzbe mennének is egymásért. (Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

Fluor Tomi és Istenes Bence

Fluor Tomi és Istenes Bence még a Viva idején barátkoztak össze. Fluor szinte állandó vendég az IstenEstekben, de nyaralni is együtt járnak, sőt, itt a Cicaverzum premiervetítésére is együtt érkeztek. (Fotó: Fotocentral/Trenka Attila)

Szabados Ági és Peller Mariann

Peller Mariann és Szabados Ági barátsága is nagyon erős. Nemcsak műsorvezetőtársak, de a magánéletben is számíthatnak egymásra. Mariann-nak már a harmadik regénye jelent meg az egykori híradós kiadójánál. (Fotó: Fotocentral/Olajos Piroska)

Majka és Pápai Joci

„Mivel 20 éve »együtt hajtunk,együtt halunk«, nélküled nem mentem volna sehova!” – mondta Majka, amikor kiderült, hogy Pápai Joci is az RTL-hez igazolt, hiszen ők ketten régóta jóban vannak. (Fotó: Fotocentral/Birton Szabolcs)

Gyuricza Dóra és Dallog Bogi

Puskás-Dallos Bogi és Gyuricza Dóra évek óta egymás támaszai, sőt, férjeikkel négyesben is gyakran csinálnak közös programot. Itt Bogi épp Rácz Jenőnek drukkolt a Sztárbox egyik adásában. (Fotó: Fotocentral/Trenka Attila)

Marton Adrienn és Dobó Ági

Marton Adrienn és Dobó Ági barátsága még úgy is megingathatatlan, hogy Edwin Marton felesége már évek óta Balin él a családjával. (Fotó: Fotocentral/Korponai Tamás)

Exit mobile version