Sztárok, akik simán felvették az esküvői ruhájukat a vörös szőnyegre

nlc | 2024. Január 26.
A következő sztárok nem hisznek abban, hogy egy esküvői ruhát csak egyszer lehet felvenni: ők díjátadókra, de még tévéműsorokra is felvették a sajátjukat.

Bárki bármit mond, a menyasszonyi ruha az egyik legfontosabb része egy esküvőnek. Napokat, heteket (hónapokat!) töltesz el a tökéletes darab megtalálásával, amiért ráadásul jó eséllyel egy kisebb vagyont hagysz ott a szalonban. Hogy aztán az esküvőd után soha többé ne vedd fel. 

Néhányan ezért döntenek a kölcsönzés mellett. Mások pedig, mint például az alábbi sztárok, inkább megtörik a hagyományokat, és újrahasznosítják az esküvői ruháikat. Ők vörös szőnyeges eseményektől, díjátadón át tévéműsorokig számtalan helyen kapták elő a szettet, amiben kimondták az igent. Vagy amit kizárólag a lagzira vettek – mert hiába az újrahasznosítás, azért még mindig hírességekről beszélünk, akik hajlamosak rögtön két ruhával indítani az esküvőt. 

Lássuk, milyenek az esküvői ruhák, amiket a sztárok újra felvettek!

sophia bush nlc

Sophia Bush a válása után kapta elő a lagzijára vásárolt esküvői ruháját, amiben Beyoncé koncertjére ment. A dress code amúgy is ezüst volt, így nem csak lezárást kapott a ruhaválasztással... (Fotó: Instagram/@sophiabush)

budy philipps nlc

Busy Philipps a talk show-jába vette fel a 12 évvel korábban viselt menyasszonyi ruháját. Mint Instagramon írta: tökéletesen illett rá, kivéve a bordája felső részénél, ami a két babája után kiszélesedett. „Szolgálati közlemény: a terhességtől szélesebb lesz a bordád” – írta a posztban. (Fotó: Jordin Althaus/E! Entertainment/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images)

keira knightley nlc

Keira Knightley nem hagyja kárba veszni a drága Chanel ruháját. Először egy 2008-as BAFTA-díj-átadó bulin viselte, majd csak ezután bújt bele 2013-ban, hogy kimondja a boldogító igent. Két hónapra rá újra előkerült a szekrényéből, ekkor Serious Fun gálára viselte (itt készült a kép). Egy évvel később újra felvette, ám a ruha majdnem tönkrement, mikor egy barátja telibe öntötte vörösborral. (Fotó: Profimedia)

emma stone nlc

Emma Stone is a 2020-as lagziján hordott ruhát hasznosította újra két évvel később a Met-gálán. (Fotó: John Shearer/Getty Images)

alex borstein nlc

A káprázatos Mrs. Maisel sztárja, Alex Borstein szettje a 2018-as Emmy-díj-átadón korábban (egészen pontosan: 1999-ben) menyasszonyi ruhaként szolgált. Sajnos a házasság Jackson Douglasszel (igen, a Szívek szállodája Jacksonjával) válással végződött, de Alex úgy gondolta, hogy „bár a házasság nem volt tartós, a ruha igen, ezért új életet akartam adni neki, így ez most már egy Emmy-ruha.” (Fotó: Profimedia)

troian bellisario nlc

A Hazug csajok társaságának sztárja, Troian Bellisario, mint fogalmazott, az esküvői ruhája felét vette fel egy 2020-as Golden Globe afterpartira. A szettet teljes egészében 2016-ban viselte, mikor feleségül ment a Briliáns elmék színészéhez, Patrick J. Adamshez. (Fotó: Profimedia)

via

Exit mobile version