nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia esküvői ruhája

Ettől volt olyan különleges Liptai Claudia esküvői ruhája

Már két éve annak, hogy Liptai Claudia ezt a csodaszép, minimalista ruhát viselte az esküvőjén!

A Star Wars zenéjére vonultak be, Claudia egy gyönyörű dalt énekelt férjének az esküvőn, és még a reggeli vihar is elvonult, mire Claudia és Pataki Ádám kimondták az igent. A színész-műsorvezető és cukrász szerelme 2018. június 7-én házasodott össze, és Claudia gyönyörű ruhájából bárki inspirálódhat! 

Liptai Claudia egy káprázatos Daalarna ruhában ment férjhez kisfia apjához.  A testre simuló ruhához egy légies, extrém hosszú fátylat viselt. Haját kontyban viseltbe, ehhez volt hozzátűzve a látványos fátyol. Claudia később egy interjúban azt mondta, minden menyasszonynak azt tanácsolja, hogy úgy válasszon ruhát, hogy jól érezze magát benne az egész szertartás és a lagzi alatt. Nem javasolja, hogy csak azért préseljük bele magunkat egy esküvői ruhába, mert az divatos, viszont nem illik hozzánk, nem vagyunk önmagunk benne.

Liptai Claudia esküvője

Liptai Claudia esküvője 2018-ban

Claudia már az első pillanattól tudta, hogy egy nagyon egyszerű, letisztult vonalvezetésű ruhában szeretné kimondani az igent. Nem is tért el ettől az elhatározástól, így esküvői ruhája a letisztult eleganciát,  mondhatni a minimalista vonalat képviselte, ám pluszban rávarrtak egy-két csipke elemet és hímzést, hogy még különlegesebb legyen.  “Ilyennek képzeltem el, de még ilyenebb lett”- mondta a Story magazinnak két éve.

A kétgyermekes anyuka nagyon különleges menyecskeruhát választott a lagzira. Ez egy oldalt felsliccelt, piros maxiruha volt, a dekoltázs mellett pedig a hátát is egy V-alakú kivágás díszítette. A ruhához vastag, szürkéskékes övet választott. Mindezt megkoronázta egy ezüstös magassarkú szandállal.

Az 5 kedvenc ruhánk Liptai Claudiától!

Liptai Claudia kék ruhában
Megnézem
Összes kép (5)

Esküvő és ruhák!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top