Sztárok

Nem ilyen esküvői tortát képzeltünk Liptai Claudiáéknak

Sok mindent tudunk már Liptai Claudia és Pataki Ádám nagy napjáról, de ahogy az első esküvői fotók megjelentek, sokan hiányolták a lagzi képeit. Most itt van az első.

Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője hajszál híján elmaradt az özönvízszerű esőzés után, de szerencsére a műsorvezetőt meg tudta nyugtatni a szerelme, hogy nem lesz itt semmi gond, csak kicsit kell átszervezni a napot. Végül minden remekül alakult, ahogy Liptai Claudia fogalmazott: ilyennek képzelte az esküvőt és a lagzit.

Pontosabban ilyennek, de még ilyenebb lett!

A Story magazinban csak az esküvőt láthattuk, most viszont a holnap megjelenő BEST magazinból kiderül minden a lagziról is. Az első képet elnézve már azt is sejtheted, mi volt a nyitótánc, vagy láthatod, milyen színű ruhába öltözött át Claudia

Korábban a kommentekben többen hiányolták az esküvői tortát, ami, Pataki Ádámról lévén szó, érthető is. A négyemeletes, csokival és gyümölccsel dekorált dobostorta legkülönlegesebb része nem is az elképesztő mérete volt, vagy hogy nem adtak minden emeleten más ízű tortát, hanem az, hogy Liptai Claudia és a férje milyen marcipánfigurát választott a tetejére: Leia hercegnőt és Han Solót. A

„Hogy honnan a Star Wars-imádatunk? Még gyerekkorból” – magyarázta Claudia a BEST újságírójának, és ahogy az esküvőn, úgy a lagzin is visszatérő elem volt a Csillagok háborúja-utalás. Mindenről fotókat a holnapi BEST magazinban láthatsz.

Nagyban is megnézheted az első képet Liptai Claudia és Pataki Ádám lagzijáról:

Csak a BEST magazinban láthatók Liptai Claudia és Pataki Ádám lagzis képei

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top