Sztárok

Liptai Claudia: „Nem ízléses két házasságot hasonlítgatni”

Megint új vizekre evez Liptai Claudia, aki ennek apropóján mesélt az útkereséseiről, régi és új társakról, pénzről és hivatásról.

Büszkén jelentette be Liptai Claudia nemrégiben, hogy Pataki Ádámmal együtt új cukrászdát nyitnak. Most a BEST magzinnak adott interjúban arról is mesélt, hogy éppen ennek kapcsán talált egy új hobbit, ami a cukrászathoz hasonlóan felkeltette az érdeklődését. 

„Talán már több is nekem, mint hobbi. Ez mostanában derült ki, amikor már nem titok az, hogy Ádámmal egy új közös dologba vágunk bele, és az új Pataki Cuki teljes berendezése az én feladatom. Elképesztően élvezetes feladat, nem is gondoltam volna! Tervezem is, hogy beiratkozom egy olyan iskolába, ahol ezt a tudást igaziból elsajátíthatom.”

Liptai Claudia élvezi, hogy állandóan új kihívásokat keres, ahogy mondja, neki ilyen a természete, és most ehhez megtalálta az ideális társat, akitől sokat tanult. És nemcsak a munkájába érzi úgy, hogy kiteljesedett, hanem a magánélete is mesébe illő szerinte. A múltja pedig nem kísérti.

„Megható, amilyen jó viszonyban vannak egymással Ádám és Panka apukája, Gesztesi Károly. Ez is nagy szerencse, és igazi ajándéknak élem meg. Ha valaki megtalálja az őszinte boldogságot és szerelmet, azt valahogy tiszteletben tartják az emberek. Nem kell túlmagyarázni, azt érzeni és látni lehet. Én nagyon sokat vártam erre, nagyon vigyázok rá, és ugyanezt tapasztalom Ádám oldaláról is, ami nagyon jó érzés.”

A beszélgetésben felmerült az is, hogy mi az, ami más most ebben a házasságban, mint Claudia és Gesztesi kapcsolatában volt

„Minden más, hiszen én magam is más vagyok. Ádám igazi családfő, aki mellett nem nehéz nőnek és anyukának lenni. Nem találom ízléses és szép dolognak hasonlítgatni, mert az első is azért született meg, mert azt hittük, jó lesz. Senki nem úgy indul egy házasságba, hogy nem azt gondolja, egy életre szól. Nem működött, ezért lett vége. Hasonlítgatni a mostanival, ami működik, ami rózsaszín és mesés, nem volna illő dolog.”

Claudia úgy érzi, most él úgy, ahogy szeretne, és ennek részleteiről, a gyerekeiről, a pénzről és a férjéről még sok mindent elárult a Bestnek adott interjúban. 

A BEST exkluzív interjút közölt Liptai Claudiával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top