Sztárok

Liptai Claudia: „Újabb szerelemgyerekkel bővül a Pataki család”

Liptai Claudia és Pataki Ádám örömhírt jelentettek be.

Liptai Claudia és Pataki Ádám kisfia hároméves, a pár korábban nem említette, hogy szeretnének gyereket, most mégis egy rejtélyes fotót tettek közzé. A műsorvezető nemrég tért vissza az RTL Klubra, ahol a Tanár című sorozatban szerepel majd, ő lesz Barbara, az új matektanár. Ennek kapcsán annak idején azt nyilatkozta, hogy a tévés munkái mellett másba is belevágna, ezt pedig a férjével teszi majd.

„A nyár közepén tudtuk meg, de semmiképpen nem akartuk addig megosztani, amíg nem teljesen biztos… Most végre már lehet. Újabb szerelem gyerekkel bővül a Pataki család!” – írta a képéhez Liptai Claudia, aki ezzel akár arra is utalhat, hogy ismét gyermeket vár, de szerintünk valószínűbb az, hogy a férjével vág bele egy új bizniszbe, ami minden bizonnyal a cukrászattal függ össze. Bár Clau hashtagek nélkül tette ki a bejegyzést, most már ezek is odakerültek a kép mellé: #nemmindenazamineklátszik #várjatokholnapig #agyereksokfélelehet.

A felütés mindenesetre nagyon izgalmas, alig várjuk, hogy holnap megnézzük az élő videót, amiben részletesebben is mesélnek a dologról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top