Shine

Ilyen lehetett Liptai Claudia menyasszonyi ruhája

Mint már mindenki tudja, Liptai Claudia és Pataki Ádám múlt héten megtartották az esküvőjüket, azt azonban még mindig a legnagyobb titok övezi, milyen volt Claudia menyasszonyi ruhája. Mi most azért megpróbáljuk lerántani róla a leplet.

Liptai Claudia stílusa, öltözködési szokásai alapján nyolc különböző, egyenként is elegáns és extravagáns ruhát választottunk ki számára, amelyekben egész biztosan álomszép menyasszony lehetett volna. Hogy mennyire sikerült jól megtippelnünk esküvői ruháját, a Story holnapi számából kiderül.

Claudia szereti a nőcis, mélyen dekoltált ruhákat, és valljuk be, ezek csodásan is állnak rajta, így könnyen lehet, hogy esküvői ruhájánál is ilyen fazonra esett választása. Mivel a legesélyesebb az, hogy egy álomszép Daalarna menyasszonyi ruhát viselt, egyértelmű volt, hogy Benes Anita kollekciójából is válogatni fogunk. Rögtön három darabon is megakadt a szemünk.

Egyikük egy mélyen kivágott, szív alakú dekoltázsú, a vállakat szabadon hagyó fazon, amely, bárhonnan is nézzük, roppant szexi és elegáns egyszerre. Hogy ne legyen túlzottan kihívó, arról a hosszú ujj és a letisztult, enyhén A-vonalú szabás gondoskodik. Kell is, ha megnézzük, micsoda dögös látványt nyújt a ruha hátulról.

A Daalarna Paradise kollekciójában is találtunk két claudiás darabot. Ezek ugyan nincsenek mélyen kivágva, de úgy gondoljuk, a fénylő selyemből készült, enyhén bővülő, aszimmetrikus szoknya remekül állna a műsorvezetőnőn, és 45 évesen az egyenes vonalú nyakkivágásnak is megvannak a maga előnyei. Az első ruha kétrészes jellege igazán modernné tenné a megjelenését, a második pedig a vékonyka pánttól különleges. Bár Claudia nem sokszor visel csipkével díszített ruhákat, szerintünk a nagy napon ennyi még beleférhet.

A Daalarna ruháinál azonban nem álltunk meg, és nemzetközi vizekre is eleveztünk, hogy megtaláljuk a lehetséges tökéletes ruhát. Mivel gyakran láthatunk rajta szexi, mégis kényelmes szabásvonalú szetteket, Danielle Frankel ingfazonú ruhája is tökéletesen illene hozzá. A letisztult, egyszínű öltözék a nagyvárosi sikk megtestesítője, magában hordoz mindent, ami ahhoz kellhet, hogy Claudia szenzációsan nézzen ki.

Mivel ez már Claudia második házassága, könnyen lehet, hogy nem ragaszkodott a hófehér menyasszonyi ruhához, és helyette belecsempészett némi mintát vagy színt az outfitbe. A szűkített, nőies fazonok remekül kiemelik homokóraalkatát, így egy ilyen virágos uszályos Sachin & Babi fénylő selyem ruha is csodásan állna rajta, sőt a trükkös kis részletek – gondolunk itt a pici peplumra és a felsőrész kialakítására – még előnyösek is lennének számára.

Sachin & Babi menyasszonyi ruha, 2018 tavasz/nyár (Fotó: Getty Images)

Eddigre már biztosan látszik, nehezen tudjuk Claut habos-babos menyasszonyi ruhában elképzelni, sokkal inkább a fénylő selyem illik hozzá, csili-vili részletek helyett pedig az egyedi, mégis alakját kiemelő szabásvonalak irányába indulnánk el. Épp ilyen Roland Mouret pánt nélküli esküvői ruhája, amelyet felsliccelt fazonja még inkább esélyessé tesz.

Az ejtett vállrész idén nagyon divatos, a kiválasztott Rebecca Vallance menyasszonyi ruha pedig csillagos ötös megoldást nyújt a témára. A mellrésznél lágyan fodrozódó anyag extrán lágy és nőies sziluettet kölcsönöz, amelyet az elöl felsliccelt fazon hullámzó kivágása csak tovább erősít. Ha Liptai Claudia ilyen fazont választott, garantáltan leesik majd az állunk esküvői fotói láttán.

Végül jöjjön egy újabb ejtett vállú fazon, ez azonban inkább a metropolita sikk, mint a romantika ruhája. A blézerek szabásától kölcsönvett részletek karakteres, a deréktól bővülő fazon előnyös, az aszimmetrikus hossz pedig első osztályú lábvillantós ruhát eredményeznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top