TV-sztárok

Liptai Claudia ezért akarta lemondani az esküvőt

Bárki bármit is mond, Liptai Claudia esküvője sokakat érdekelt, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az elmúlt egy hétben mennyi cikk jelent meg. Ő azonban csak a Storynak mesélt.

Nem akart találgatásokat, csak egy szűk körű ceremóniát, ahol a barátokkal ünnepelhetnek, de a rajongókat sem szerette volna kizárni, így Liptai Claudia végül a Story magazinnak mesélt részleteket. Korábban a BEST sorozatában sorozatot írt az előkészületekről, ezért azt lehetett tudni, hogy Liptai Claudia fehérben áll oltár elé, és inkább bulit szeretnének Pataki Ádámmal, mintsem valami puccos és látványos lagzit.

Amikor az esküvője másnapján arról kérdezték Claudiát, hogy ilyennek képzelte-e el korábban a nagy napot, amire annyit készült, határozottan rávágta: 

Ilyennek! Pontosabban ilyennek, de még ilyenebb lett!

Pedig a lagzi napján ezt nem gondolta volna a műsorvezető. Olyannyira, hogy le akarta mondani az egész esküvőt. 

Liptai Claudia sem számított arra, hogy ez még jóra fordulhat

„Nem tagadom, zokogni kezdtem. Olyan kegyetlennek és veszélyesnek tűnt minden azon a reggelen, hogy még az is felmerült, le kell, hogy mondjunk mindent” – mesélte Claudia. 

A sarlóspusztai lovastanyán és környékén ugyanis pusztító vihar volt, az utak szinte járhatatlanok voltak, Claudia faházába villám csapott és az egész helyzet percről percre csak rosszabbnak tűnt. 

„Komolyan elkezdtem végiggondolni, hogyan lehet kiértesíteni mindenkit, ha le kell mondanunk a lagzit.”

Pataki Ádámnak sikerült megnyugtatni a menyasszonyt. Hogy végül hogyan sikerült a szabadtéri esküvő, arról a Storyban olvashatsz részleteket, és ott 10 oldalon keresztül a beszámoló mellett rengeteg képet láthatsz. Többek között azt is, hogyan vonulatak be Pataki Ádám ikerlányai Claudiával és Pankával. 

Story magazin exkluzív beszámolója Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top