nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia átalakulása képekben

11 fotó, ami bizonyítja, hogy a szülinapos Liptai Claudia egy kaméleon

Ma ünnepli a 47. születésnapját Liptai Claudia, aki elképesztően sokat változott az elmúlt 20 évben!
Liptai Claudia átváltozása

Csíííz, Pasik, majd az első, nagy showműsor Tillával, vagyis a Big Brother. Sok-sok évad Megasztár, saját talkshow, hajnali ébresztés a Mokkában, majd számos  szórakoztatóműsor, amit idén egy sorozat, A Tanár követett. Összefoglalni sem könnyű, hogy mennyi tévéműsorban volt látható az elmúlt 20 évben Liptai Claudia, aki kaméleonként változtatott a külsején

Láthattuk hosszú, vörös fürtökkel, rövid szőke frizurával, ahogyan elegáns, vagy éppen vadóc stílusú ruhába öltözött műsorvezetőként is. Liptai Claudia 1973. július 15-én született, vagyis ma ünnepli a 47. születésnapját. Ebből az alkalomból összeválogattuk a legnagyobb átalakulásait, amit mi nézők is figyelemmel kísérhettünk az elmúlt évek alatt.  Bár korábban úgy fogalmazott, hogy világéletében elégedetlen volt a külsejével, végignézve ezeket a képeket, tényleg csak azt tudjuk mondani, hogy ne legyen elégedetlen, mert csodásan néz ki!

Nézd meg Claudia átváltozását a galériánkban!

Liptai Claudia 20 évvel ezelőtt
Megnézem
Összes kép (11)

Átalakulások!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top