nlc.hu
Trend

Egyedi esküvői ruha, drágán

Kigúnyolták a menyasszonyt, aki 7 millióért árulja egyedi esküvői ruháját

Volt, aki borzalmas báli ruhának, más ejtőernyőnek nevezte a piacra dobott esküvői ruhát.

Eredetileg 18 ezer dollárért (7 millió forint) tette ki a Facebookra esküvői ruháját egy menyasszony. Komoly vevők nem jelentkeztek, gúnyolódók annál többen. A ruha még akkor sem kelt el, amikor a hirdető árleszállításba kezdett és végül 11 ezer dollárra (4,2 millió forintra) csökkentette az árat.  

Mennyit adnál ezért a ruháért? (Fotó: Facebook)

Mennyit adnál ezért a ruháért? (Fotó: Facebook)

Az eladó úgy jellemezte a ruhát, hogy „egyedi tervezésű anyagból készült”, és „professzionálisan vegytisztításra” került a következő szerencsés menyasszony számára.

A képen ugyanis egy fehér ajtón lógó szörnyeteg egy kedves organza míderből áll, majd egy nagy szoknyába zuhan, alatta karikával. A levehető, domború szoknyát csipke- és virágrészletek borítják. A kommentelők azonban így sem voltak elragadtatva. Sokakat megdöbbentett a ruha drágasága.

Akadt, aki szerint olyan, mint egy ejtőernyő, más a nagymama paplanjához hasonlította vagy egy csomó összegyűrt papírzsebkendőhöz.

Egy hozzászóló megjegyezte, hogy aki ennyi pénzt adna egy ruháért, az nem a Facebookon vesz használt ruhát. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top