Völgyi Zsuzsi kap hideget-meleget 20 évvel fiatal párja miatt

N.O. | 2024. Január 28.
Völgyi Zsuzsit nem kímélik a kommentelők 20 évvel fiatalabb párja miatt.

Völgyi Zsuzsi a TV2 Szerencskerék című műsorában mesélt Kasza Tibinek arról, hogy milyenek a hétköznapok egy olyan kapcsolatban, ahol a nő 20 évvel idősebb a férfinél – írja a Bors.

Völgyi Zsuzsi választottja a nemzetközileg is elismert nagybőgős, Kökény Tamás, akit a közönség a Virtuózok című műsor győzteseként ismerhetett meg. 

Kasza Tibi természetesen nem ment el Völgyi Zsuzsi kapcsolata mellett, aki szívesen választ a műsorvezető kérdéseire.

“Sok idő volt, amíg nyilvánosságra hoztuk a kapcsolatunkat. Nem azért kellett titkolóznunk, mert lett volna másik kapcsolatunk, én akkor már rég egyedül éltem, elvált voltam. Azért titkolóztunk, mert nem akartam, hogy szétszedjenek. Mert nőként más a helyzet megítélése. Az emberek azt mondják a fiatal férfit látva: “Na, csóró! Elhozta az anyját a buliba!”” – mesélte Völgyi Zsuzsi, aki azt is elárulta, hogy ők is szoktak viccelődni egymással a korkülönbség miatt.

(Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

Korábban felmerültek a pletykák arról is, hogy szakítottak, de Völgyi Zsuzsi ezt cáfolta, elmondása szerint továbbra is tökéletesen boldogok egymással, sőt egyre erősebb a szerelmük.

„A félreértés egy cikk kapcsán keletkezett, amiben arról beszéltem, hogy milyen az életem gyermekemet egyedül nevelő anyaként. Az viszont, hogy Glória édesapjával elváltunk, korántsem jelenti azt, hogy szingli lennék. Tamással nagyon boldogok vagyunk, óriási terveink vannak az idei évre, közös projektekre készülünk” – mondta korábban a Blikknek az énekesnő.

Exit mobile version