Julia Roberts szebb, mint valaha: 56 évesen is kitűnik a tömegből

S.D.V. | 2024. Január 30.
Az Oscar-díjas amerikai színésznő a korát meghazudtolóan aktív és ma is gyönyörű.

Kevés olyan hollywoodi színésznő van, aki méltósággal viseli az öregedést, és a szépészeti beavatkozások helyett a természetességre törekszik. Julia Roberts utóbbi sztárok közé tartozik. Tavaly új filmje, a Távol a világ zajától Sam Esmail rendezésében nagyot robbantott a Netflixen, a rajongók imádták a baljós hangulatú thrillert. Roberts alakítása mellett a megjelenését is dicsérték, az interneten beszédtéma is lett, hogy mi a fiatalos arcbőrének a titka. Az egyik, hogy egy kiváló sminkmesterrel, Genevieve Herr-rel dolgozik együtt, aki fantasztikus sminkekkel emeli ki a vonásait, a másik, hogy a hírek szerint rettentően odafigyel a táplálkozására, a napi vízfogyasztására, és a megfelelő bőrápolási rutinra.

Julia Roberts a Távol a világ zajától című filmben (Fotó: Northfoto)

A zűrös családdal rendelkező Roberts a minap Franciaországban tűnt fel egy divatbemutatón, ahol minimalista, elegáns szettjével azonnal nagy feltűnést keltett. Nézzünk pár képet a színésznőről az elmúlt évekből, illetve az előbb említett friss felvételeket. 

Julia Roberts (9)

Julia Roberts a Micsoda nő című filmben. (Fotó: Northfoto)

Julia Roberts (8)

Julia Roberts 1990-ben. (Fotó: Northfoto)

Julia Roberts (7)

A színésznő és férje, Daniel Moder 2017-ben. (Fotó: Northfoto)

Julia Roberts (6)

Szintén 2017-ben, egy filmpremieren. (Fotó: Northfoto)

Julia Roberts (5)

Egy évvel később. (Fotó: Northfoto)

Julia Roberts (4)

(Fotó: Northfoto)

Julia Roberts (3)

Julia Roberts 2024. január 29-én egy divatbemutatón. (Fotó: Northfoto)

Julia Roberts (2)

(Fotó: Northfoto)

Julia Roberts (1)

(Fotó: Northfoto)

Az 1990-ben bemutatott Micsoda nő! című film alapozta meg a pályafutását, melynek során az egyik legjobban fizetett hollywoodi színésznővé vált.

A házasélete is példaértékű

Julia Roberts és Danny Moder 22 éve boldog élnek házasságban, immáron öttagú családként három gyermekükkel. És hogy mi a titkuk? A sztár állítása szerint barátoknak tartják magukat, támogatják egymást, és szerelmük napról napra növekszik.

Exit mobile version