Curtis tavaly „lenyomta” Majkát, legalábbis a rádiókban

F.C. | 2024. Január 30.
Az újpesti rapper bebizonyította, hogy meg tud állni a saját lábán, ám kérdés, hogy anyagilag megérte-e neki az önálló formáció.

Majka és Curtis a 2022-es szétválásuk után egymás riválisai lettek. A Blikk utánajárt, melyikük járt jobban a különválással. Ami a rádiós játszást illeti, tavaly Curtis 9 dalát 16 704, Majka 8 dalát 14 609-szer tűzték műsorra, ami az előbbinél a 12., utóbbinál a 16. helyet jelentette. Ez csupán egy adat, mindemellett ugyanis az is mérvadó, hogy kinek hány koncertje van egy évben és hogy hol. 

2022 óta már külön utakon Majka és Curtis – Fotók: (b): MTI/Czeglédi Zsolt // (j): MTI/Vasvári Tamás

Majka az évek során olyan népszerű lett, hogy akár 8 millió forintot is elkérhet egy-egy fellépésért. (…) Curtis, amióta Majkától elvált, 3 milliót kér el az élőzenekaros koncertjeiért. Ugyanakkor úgy hallottam, az utóbbi hetekben többen is felmondtak a Curtis Live Bandnél, mert a koncertek nem hozzák a várt bevételt. Ráadásul, míg Majkáék minden lényeges fesztivál főfellépői közé tartoznak, addig Curtis inkább kisszínpadon kap lehetőséget” – nyilatkozta a bulvárlapnak egy zeneipari szakember.

2023-ban Majkának bőven akadtak fellépései, Curtis sem volt híján, jóllehet kevesebb koncertet adott, mint a korábbi barátja. „Curtis sikere Majkáéhoz még nem hasonlítható, de túlhaladt már a diszkós haknikon, hasonló szinten van, mint a többi sztárprodukció” – véleményezte a rapper karrierjét Tabár Zoltán, koncertszervező.

Ami viszont a tévés szereplésüket illeti, a Sztárban sztár leszek! – aminek évek óta Majka volt az egyik meghatározó arca – nézettségben kenterbe verte tavaly a Voice című műsort, aminek Curtis volt az egyik mentora – jegyezte meg a Blikk.

Exit mobile version