nlc.hu
Sztárok

Curtist reakciója Majka átigazolására

Így reagált Curtis arra, hogy Majka az RTL-hez igazolt

Tóth Gabi kommentjét még nem láttuk, de nagyon várjuk.

December 22-én több változás is történt az RTL-nél. Először Szabó Zsófi búcsúzott a Reggelitől, majd Miller Dávid is, akire új tévés kihívások várnak a csatornánál jövőre. De a legnagyobb meglepetést Majka okozta, aki sok-sok év után visszatért az anyacsatornájához

„Mondhatnám, hogy könnyű menet volt, de nem volt az…(!) 16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba. Minden volt kollégámnak köszönöm az elmúlt időszakot, sok nagy sikert, és boldog karácsonyt kívánok!” – írta a Facebookra Majka, akinek posztja alatt megjelent korábbi zenésztársa, Curtis kommentje is.

„Tudom én, hogy hiányzom! Sok sikert, faszi!” – írta a Voice mentora Majkának. Kettejük kapcsolatában nem kevés hullámvölgy volt az elmúlt években. 

Majka és Curtis

Majka és Curtis ( Fotó: Birton Szabolcs)

A kommentek között Majka tanácsokat is kapott. A legtöbben azt írták, hogy vigye magával az RTL-hez barátját, Pápai Jocit is, akivel több műsor házigazdái voltak a TV2-nél.

De ki fog ezután csípős megjegyzéseket tenni Tóth Gabinak…?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top