nlc.hu
Sztárok

Majka durván beszólt Gáspár Győzőnek

Curtis után Majka is keményen beleállt Gáspár Győzőbe

A rapper szokásához híven nem finomkodott a szavakkal.

Gáspár Győző az elmúlt hónapokban úgy döntött, nemcsak a celebkedéssel szeretne kitűnni, hanem kiveszi a részét a közügyekből is. Ennek apropóján a showmanből szemvillanás alatt hatalmas Ferencváros-szurkoló lett. Természetesen ez sokakban váltott ki ellenszenvet, így hiába szurkolna szívvel-lélekkel választott csapatának, az ellenfelek drukkerei rendre betámadják Győzikét. 

Először gyűlölködő rigmusokkal kezdték a Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen, majd a Fradi-Újpest derbin a szurkolók molinót és képes montázst is készítettek Győzőnek címezve. Ez nem minden, a köztudottan Újpest-szurkoló Curtis Instagram-oldalán fogalmazott meg éles véleményt Győzőről. 

Majka

Majka

„Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem basztat!” – írta Curtis a bejegyzésében. Tegnap este a Sztárban Sztár leszek! élő műsorában Győző feleségével, Beával és Stohl Andrással reklámozta a ma induló Párharcot. Habár mindhárman inkább a műsorról beszéltek, Majka szúrós szemekkel figyelte Győző és Bea zöld ruháját, majd nem is bírta szó nélkül hagyni az elmúlt hónapok eseményeit. 

„Mondjuk figyelj, ha a Győzőnek nézzük a futballhoz való kötődését, akkor nem csodálkoznék, ha egy hónapon belül a Fradiban kezdene – mondta Majka, amit Győző sem hagyott szó nélkül. – Kedves Majoros úr! Minden lehetséges, úgyhogy várja meg a januárt, legyen olyan kedves, és lehet, még ön is csatlakozik a mi műsorunkhoz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top