nlc.hu
Sztárok

Párharc: Gáspár Bea leblokkolt a magasban

Párharc: Gáspár Bea bepánikolt a magasban, könnyeivel küzdve üvöltött

Győzike próbálta biztatni, aki előtte éppen pánikrohammal küzdött.

A Párharc első Bátorságpróbájának egyik feladatában több méter magasban egy kifeszített kötélen kellett áthúzniuk magukat a párok tagjainak egymás után, miközben hevederrel voltak rögzítve a fölöttük lévő kötélhez. Győzike indult elsőnek: ugyan kapott egy kisebb pánikrohamot, mikor nekiveselkedett, ám azt leküzdve sikeresen átkelt. Amikor azonban a feleségére került a sor, még mielőtt elindult volna a kötélpályán, Gáspár Beán teljes félelem lett úrrá, könnyeivel küzdve üvölteni kezdett.

Gáspár Bea,

A Gáspár házaspár is részt vesz a Párharc idei évadában – Fotó: Sajtószoba

„De miért ilyen ez a kötél? Miért mozog ennyire? Könyörgöm! Gyerekek, én félek!” – kiabálta  sírva.

Győzike közben a túloldalról tanácsokkal látta el: „Ne nézzél lefelé! Rám figyeljél! Én beszélek!”. Majd motiválásként egy luxustáskát ígért nejének cserébe: „Ha átjössz, veszek neked az Andrássyn egy táskát, csak gyere már!”

Lehet, hogy végül ez a motiváció hatott, de mindenesetre sikerült Gáspár Beának teljesíteni a feladatot. Igaz, közben végig zokogott. Ahogy átért, a férje egy G.w.M-sláger refrénjével gratulált: „Megcsináltad! Látod kicsim, újra megcsináltad” – énekelte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top