nlc.hu
Sztárok

Curtis beszólt

Curtis üzent Gáspár Győzőnek: „Te napraforgó Patkány”

A rapper nem hagyta szó nélkül az énekes tettét.

Gáspár Győző a nemrégiben történt debreceni rasszista kiabálások után a vasárnap esti Fradi–Újpesten is felbukkant. A drukkerek most sem hagyták szó nélkül a celeb jelenlétét: az Újpest-szurkolók az énekes nevét egy durva szövegű molinóra írták ki, majd hosszú ideig kifeszítve tartották. Ennek előzménye az volt, hogy Győző egy „Zöld Sasok – Lila Majmok” feliratú sálat mutatott fel a meccsen az újpesti szurkolóknak. Íme a fotó a történtekről, melyet már az Újpest-drukker Curtis osztott meg a közösségi oldalán.

„Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem basztat!” – írta a képhez a Nyerő Párost megnyerő Curtis, utalva ezzel Gáspár Győző NAV-os ügyére.

Széki Attila, Curtis

Széki Attila, Curtis (Fotó: Trenka Attila)

Győző egy éve kezdett el arról beszélni, hogy a jövőben teljesen más arcát akarja megmutatni az egész országnak. Úgy érzi, hogy itt az ideje kitörnie abból a szerepkörből, ahová az évek alatt a bulvár helyezte.

 „Egyszerre akarok az az ember lenni, aki eddig is voltam, és akit örömmel fogadnak a legkisebb faluban is, de közben szeretnék olyan ember is lenni, akit komolyabban vesznek azok, akik döntéseket hoznak, vagy akik a politikát csinálják. És van egy dolog, amit csak ez a kettős szerep tud hozni: a bulvárt és a fontos közügyekre való egyszerre történő figyelemfelhívást és az emberek meggyőzését. És ennek a részese akarok lenni” – nyilatkozta az énekes az Indexnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top