nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző és a foci

Durván betámadták a focidrukkerek Gáspár Győzőt – Ezt üzenték neki

A szurkolók a napokban ismét célba vették a celebet.

Nem nyugszanak a kedélyek: a szurkolók molinót és képes montázst is készítettek a showmannek címezve a Diósgyőr kontra Ferencváros meccsen. Gáspár Győző mellett most Kis Grófónak is üzentek. „Szoszi, Győzi, dikk a Grófo!” – írták a molinóra, Gáspárról pedig készült egy gúnyos montázs is, „családom közt” felirattal. Mindezt a Debreceni Nap közölte. Íme pár fotó a történtekről, melyek között lapozgatni kell, hogy megtaláljuk a két zenésznek szóló üzeneteket.

Nem ez az első eset, hogy betámadják Győzikét: október elején kórusban szidták a showmant és a családját a Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen. „Így még soha nem aláztak meg” – nyilatkozta akkor a Blikknek Győzike. 

Gáspár Győző

Gáspár Győző (Fotó: RTL2)

Már nem a celebeskedés a fő profil 

2022-ben Győző és felesége, Bea az Ázsia Expresszben szerepeltek, és ahogy tőlük megszokhattuk, vitték is a show-t. A családfő évek óta nem titkolja, milyen politikai nézeteket vall, a nyáron pedig egy hosszú posztban mesélt arról, hogy ezentúl a celebkedés mellett mással is szeretne foglalkozni. 

„Több mint egy éve már annak, hogy úgy döntöttem, megpróbálok úgy élni, hogy a celebkedés és a szórakoztatás mellett komolyabb ügyekkel is foglalkozhassak. Elkezdtem közügyekkel, társadalmi kérdésekkel is foglalkozni, miközben folyamatosan tanulom azt, hogy hogyan is működik az ország, a közigazgatás, a közpolitika és mindazok a közös dolgok, amelyek meghatározzák az életünket. Ez egyben egy értékrend, egy világnézet felvállalása is. Ugyanolyan alapjog, mint bármelyik másik, és ami kijár minden állampolgárnak Magyarországon – azaz nekem is. Ebből adódóan előre vissza kell utasítanom minden rossz szándékú híradást és médiamegjelenést, amelynek csakis az a célja, hogy engem és a felvállalt politikai közösségemet járassa le” – írta az énekes a bejegyzésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top