nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző és a futball

Gáspár Győző Fradi-meccsre ment, csak nem tudta, hogy hova

A Groupama Aréna helyes megnevezése nehézségeket okozott.

Negyedik meccse után is veretlen maradt a Ferencváros az Európa-konferencialigában, miután hazai pályán 1–1-re végzett a belga Genkkel. A helyszínen volt Gáspár Győző is, aki az utóbbi hetekben rendszeresen jelenik meg a csapat mérkőzésein. Ilyenkor még a ruhatárát is ehhez igazítja. Bár sokan támadták emiatt, az énekes nem hátrál és örömmel látogat ki a Ferencváros egy-egy megmérettetésére. Csütörtök este is így tett, amikor is zöld-fehér sállal a nyakában pózolt a lelátón: „Még mindig veretlenül, még mindig továbbjutó helyen” – írta a poszthoz. Ám a bejegyzéssel akadt egy kis hiba.

Groupama Aréna helyett ugyanis Grupama Arénát választott ki a tartózkodási helyeként, ami ugye helytelen – szúrta ki a 24.hu.

Gáspár Győző

Gáspár Győző (Fotó: Instagram)

Balhés szurkolás

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Gáspár Győző újabban hatalmas focirajongó lett. Ez azonban nem mindenkinek tetszik. A Fradi Debrecen elleni mérkőzésén például sértő megjegyzésekkel bántották őt és a családját, sőt, még Curtisszel is összerúgta a port az elmúlt hetekben, a balhéba pedig Gáspár Bea is beszállt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top