nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző nyílt levele

Gáspár Győző kemény üzenetet küldött Curtisnek

Nem csitul a balhé a két híresség között.

Nyílt levelet küldött Gáspár Győző Curtisnek, miután utóbbi ócsárolta a showmant a közösségi oldalán. A Romantic frontemberét többször is betámadták az utóbbi időben, miután feltűnt a Ferencváros mérkőzésein. Az Újpest-Ferencváros összecsapáson való részvételét Curtis sem hagyta szó nélkül, mely miatt Győző úgy érezte, hogy a rendőrséghez kell fordulnia. Most egy nyílt levélben szólt zenész kollégájához és megkérte, hogy hagyják abba a csatározást. 

„A haragos, durva kommenteket a közösségi médiában, a nekem szánt molinókat. De ezt én választottam. Mert ezen az úton akarok járni. És remélem, lesz még rengeteg meccs, ahol győzelemnek örülhetek, bármilyen beszólást is kapok majd az ellenfél szurkolóitól. Vagy akár Tőled. Patkánynak viszont soha senkit nem fogok nevezni a nyilvánosság előtt. És senki drogproblémáira sem utalok majd, miközben tudom, hogy ő egy szívvel-lélekkel élő édesapa, aki egyben a rossz társaságba keveredett testvéréért is aggódik. Mert tévedni, hibázni, rosszul dönteni gyarló dolog, de nem olvashatjuk senki fejére élete végéig az összes megvezekelt bűnét, miközben száz másik, sokszor rajta kívül álló dologban is helyt kell állnia” – írta többek között Gáspár Győző, majd arra kérte Curtist, hogy ne szítsa a tüzet.

„De ne szíts gyűlöletet. Mindig elmondod, hogy az utca nevelt, nyilván tudod, milyen súlya és következményei lehetnek a valódi gyűlöletnek. Szeress. A családodat, a barátaidat, bárkit. És kívánom, fussunk össze a következő falunapon. Mosolyogva. Nevetve. Legfeljebb nem áruljuk majd el senkinek” – zárta sorait a showman. 

Gáspár Győző (Győzike)

Gáspár Győző (Győzike) (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top